“KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO” Oglasila se udata policajka koja je orgijala sa šestoricom kolega – nakon skandala i njen muž NA UDARU (FOTO)

 “KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO” Oglasila se udata policajka koja je orgijala sa šestoricom kolega – nakon skandala i njen muž NA UDARU (FOTO)

– Ne želim da pričam o tome. Nastaviću da živim svoj život – rekla je policajka, koja se ovih dana našla u centru seksualnog skandala.

Naime, ona je otpuštena nakon što je istragom utvrđeno da je imala seksualne odnose sa šestoricom kolega iz policije, a strasti su često razmenjivali u samoj policijskoj stanici.

Policajka je svojim kolegama slala eksplicitne fotografije, pokazivala grudi u džakuziju na policijskoj zabavi, kolegama je pružala seksualne usluge u stanici dok su bili na dužnosti, čak se javno hvalila veličinom genitalija jednog kolege i govorila svima da je u “otvorenom braku”.

Osim Halove, četvorica njenih kolega su dobila otkaz, dok su ostala dvojica suspendovani.

Njihove orgije su se odvijale u hotelima, na brodovima i u kućama policajaca, a Hol je s jednim kolegom i njegovom ženom upražnjavala seksualni odnos u troje.

Takođe je pozvala svog muža Džedidija Hola da joj se pridruži, ali je on odbio.

Inače, uprkos svim optužbama, Džedidija Hol je odlučio da ostane u braku sa Megan i radiće na problemima.

Njih dvoje su u braku četiri godine, a on se sada suočava sa brojnim kritikama.

– Ne znam kako to radi, veći je čovek od mene, ali pokušava da sačuva svoj brak – rekao je njegov šef Čed Partin.

Partin je otkrio da je Džedidija bio na obuci za patrolu auto-puta u Tenesiju, ali je odlučio da se povuče zbog skandala svoje supruge i umesto toga preuzeo posao zamenika.

– Ponudio sam mu i obezbedio mu sve resurse koji su mu bili potrebni. I sve što je rekao je: “Šerife, samo želim da radim za građane okruga Kafi i volim to što radim”. Ne odobravam ono što se dogodilo u policijskoj stanici La Vergneu, ali on sigurno nije prekršio nijedan zakon. On je ovde žrtva. Nema nikakve mane na njegovom dosijeu. On radi fenomenalan posao – dodao je njegov šef.