KAMERE SNIMILE NAPAD NA DARKA LILIĆA! Dvojica ga NEMILOSRDNO pesničila na ulazu u zgradu – otet je i pretučen ali NE ŽELI DA KAŽE ZAŠTO? (FOTO)

 KAMERE SNIMILE NAPAD NA DARKA LILIĆA! Dvojica ga NEMILOSRDNO pesničila na ulazu u zgradu – otet je i pretučen ali NE ŽELI DA KAŽE ZAŠTO? (FOTO)

Foto: Printscreen/Republika

Darko Lilić (39), sin bivšeg predsednika SRJ i funkcionera SPS Zorana Lilića, pretučen je pretprošle noći na Novom Beogradu.

Darko Lilić je pretučen je kod kule Vest, a kamere su uhvatile trenutak prebijanja sina Zorana Lilića, bivšeg predsednika SRJ.

Na snimku se vidi kako jedan od napadača najpre dovodi Lilića do ulaska u zgradu, a potom mu se pridružuje drugi koji počinje nemilosrdno da ga pesniči. U jednom trenutku Darko Lilić pada, čini se i da gubi svest, a oni ga okreću na stranu i odlaze.

Lilić je u Urgentni centar, kako se saznaje, dovezen sa povredama glave i prelomom nosa, a kako je rekao, napadače ne poznaje.

Rekao je da su ga oni na Novom Beogradu izvukli iz taksija koji je uhvatio na Senjaku i počeli da ga biju. Napadači su nakon tuče navodno u džip strpali Darka Lilića i odvezli u pravcu mosta na Adi, gde su ga i ostavili.

Foto: Printscreen/Republika

– Darko je dobro nije ništa ozbiljno, nije ozbiljno povređen, a ništa se ne zna koji bi motivi mogli da budu za napad na njega – rekao je muškarac koji nije želeo da se predstavi, a javio se na broj Darkovog oca Zorana Lilića.

Zoran Lilić se, ipak, javio novinaru jednog beogradskog portala i kazao da je njegovom sinu nepoznati napadač slomio nos iz motiva koji nikako nisu osveta njemu kao ocu. Priznao je i da je njegov naslednik odbio da sarađuje sa policijom, ali oni su samo posle nekoliko sati od napada identifikovani. 

Darko Lilić je do sada bio privođen zbog vožnje u pijanom stanju, kao i za iznudu.

Bio je optužen za pucnjavu ispred kafića “Majdan” 2003. Ranije je bio osuđen i na šest meseci zatvora uslovno zbog napada na policajaca, ali je ta presuda zastarela.

Izvor: Srbija Danas/Republika