KALEZIĆEV SIN NEĆE DOĆI NA SAHRANU OCU: Razlog zbog kog ga neće ispratiti na večni počinak je PRETUŽAN

 KALEZIĆEV SIN NEĆE DOĆI NA SAHRANU OCU: Razlog zbog kog ga neće ispratiti na večni počinak je PRETUŽAN

Foto: YouTube/Nikad nije kasno

Sin Zorana Kalezića Filip neće prisustvovati sahrani svog oca. Iako ima veliku želju da roditelja isprati na večni počinak, on za to nije u mogućnosti jer živi u Americi. Kako Kurir saznaje, Filip je zaposlen i nije mogao da dobije slobodne dane da bi otišao na tako dalek put.

– Vest o smrti oca jako je pogodila Filipa. I pored ogromne želje da dođe na sahranu, on nije u mogućnosti. U Americi važe sasvim drugačija pravila nego kod nas u smrtnim slučajevima. On živi u Čikagu. Zato će čim mu se ukaže prilika da dođe u Crnu Goru i ode ocu na grob. Sa svojim tatom bio je u stalnom kontaktu, bio mu je velika podrška u teškoj borbi sa opakom bolešću koju je Zoran, nažalost, izgubio – kaže izvor blizak porodici Kalezić.

Podsetimo, folk pevač, koji je preminuo 4. januara 2023. godine, zavetovao je članove porodice da ga sahrane u rodnom Danilovgradu. Naglasio im je da ne želi da počiva u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Zoran Kalezić
Foto: Youtube Printscreen/ Nikad nije kasno

Do poslednjeg dana uz njega je bila supruga Irena, s kojom se venčao 2017. godine i kojoj je posvetio pesmu, koju je napisao tokom bolesničkih dana. O tome je i javno pričao.

– Ovo nije samo priča o mojoj Ireni koja mi sada daje najveću snagu. To je jedna poštena, iskrena, ljudska, opšta priča o suštini, a to je ljubav. Nije tu bilo ni trunke želje da se ona impresionira, niti bilo koji drugi čovek. Ispalo je, međutim, da je to jedna od najlepših interpretacija u mojoj karijeri. Ja to osećam duboko, nosim u sebi, to je deo mene. Naša ljubav koja je rasla i još uvek raste i u ovom iskušenju, naše priče pored kamina uz čašu vina, to je naše najveće bogatstvo. Deca su na drugim stranama sveta, svako dođe i ode. Šta bih ja sada radio da nemam nju, moju Irenu? – ispričao je Kalezić pre nekoliko meseci za eKlinika portal.