Kakva PRELEPA vest: Slavlje u domu Miljana Vračevića – nema ponosnijeg od njega, srce iz grudi da iskoči

 Kakva PRELEPA vest: Slavlje u domu Miljana Vračevića – nema ponosnijeg od njega, srce iz grudi da iskoči

Foto: ATA images

Dirljivo…

Bivši zadrugar Miljan Vračević tokom svog boravka u Beloj kući u “Zadruzi 6” često je tokom svojih izlaganja isticao da pored toga što mnogo voli svoju suprugu Andreu, da je takođe i veoma ponosan na nju.

Naime, kako smo uspeli da ispratimo na njenom instagram profilu, Andrea je diplomirala na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu, te je dobila zvanje diplomiranog profesora fizičkog vaspitanja i sporta. Ona se pohvalila fotografijom svog indeksa, ali i svojom fotografijom sa fakulteta.

Miljan Vračević
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Častim kad hoćete (smeh). Čestitao sam joj! Pošto su mojoj ženi i otac i majka, nažalost, otac joj je jako mlad preminuo, bio je asistent na tom fakultetu, na DIFU, ona je neko ko je stao uz mene i ispoštovala je, sve je išlo fakultet, davala je sve kako valja i dolikuje i onda želja za porodicom i za majčinstvom, napravila je tu pauzu. Njena profesorka koja je bila i predsednik komisije na ispitu je rekla da je predivno kada neko napravi pauzu na fakultetu i da se vrati, gde je briljirala. Pored svih obaveza, to je vrhunski odradila, preponosan sam na nju – istakao je Miljan, te je dodao:

Negde mi je drago da se ta tradicija nastavlja, njoj je baba završila tu neku visoku sportsku školu, majka i otac su difovci, svu decu planiram da pošaljem…Planira da bude profesor u školi, igrala je odbojku nekada. Živimo taj neki sportski život, sportom se treba baviti da bi zdravi umrli, a ne da bi duže živeli i lepše, u zdravom telu, zdrav duh – rekao je Vračević te smo ga upitali koji bi on fakultet sada upisao kada bi mogao da bira:

stori
Foto: instagram printscreen/andrea_vracevic88

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.