“KAKVA CRNA LJUBAV…!” Nakon vesti da su se Edo i Dragana pomirili, Fetić se oglasio: Ovo je PRAVA ISTINA

 “KAKVA CRNA LJUBAV…!” Nakon vesti da su se Edo i Dragana pomirili, Fetić se oglasio: Ovo je PRAVA ISTINA

U medijima je odjeknula vest da su se bivši ljubavnici i zadrugari, Dragana Mitar i Edis Fetić pomirili.

Kako je “Pink.rs” pisao, oni su uhvaćeni u Sarajevu zajedno, a sada se Edo oglasio za SrbijaDanas i otkrio da li su ponovo u ljubavi:

– Ma, kakva crna ljubav. Slučajan je susret bio. Sasvim slučajno smo se sreli u Sarajevu. Nismo u svađi, daleko od toga, ali takođe, nismo ni u ljubavi, sasvim korektan odnos – rekao je Edis za SrbijaDanas.

Podsetimo, Dragana se takođe oglasila za medije te rekla da ju je Edo kontaktirao nakon što je video njenu objavu na društvenoj mreži Instagramu, da se nalazi u Sarajevu:

 Nismo se pomirili, nismo u vezi, ja bih stvarno rekla da je tako, nemam šta da krijem. Slučajno smo se sreli u Sarajevu. Ja sam tamo otišla sa sinom, imala sam nešto da završim i on je video stori koji sam objavila. Pozvao me je, pitao šta ću u Sarajevu, rekao je da se i on zadesio tu, poslom, i pitao da popijemo kafu.

– Rekla sam: “Što da ne”, što ne bih popila kafu? Sa svakim bih je popila. Sedeli smo, popili kafu, ispričali se i prošetali tu, centrom i to je to. Stvarno se nismo pomirili – rekla je Dragana u razgovoru za Pink.rs nedavno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Miljana Kulić iznela detalje svađe između Marije i produkcije “Svete se preko mog deteta!”

KLIK OVDE ZA DETALJNIJE