“KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA! SVAKO U SVOJ KREVET! ODMAH” Isplivao zabranjeni video – Obezbeđenje urla na zadrugare! NEDOPUSTIVO!

 “KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA! SVAKO U SVOJ KREVET! ODMAH” Isplivao zabranjeni video – Obezbeđenje urla na zadrugare! NEDOPUSTIVO!

Marko Janjušević Janjuš se sinoć jako povredio kada je skočio iz kreveta u svađi sa Filipom Carem te pao na pod kada je zadobio povrede ruke.

Hitna pomoć ga je odvela van Zadruge gde mu je pružena potrebna pomoć, ali se pojavio video tog trenutka kada je Janjuš ležao na podu, a obezbeđenje je vikalo na zadrugare da se sklone, te ih molilo za malo ljudskosti.

– Au ljudi, ajde sklonite se svi, ajde zgazi mu na glavu, hajde da ga preskačemo kao mrtvaka – rekao je momak iz obezbeđenja.

– Hajde, sklonite se svi. – nastavio je.

– Pa moram da prođem da uzmem vodu – rekao je Ivan Marinković.

– Ne moraš da prođeš, sklonite se svi. Svako u svoj krevet. Hajde. Da se ne zaj**avamo ovde više, ovo je sramota. Kako vas nije sramota ajde kažite mi. Leži čovek na podu, svi ga preskačemo. Idite svako u svoj krevet. Ovo nema smisla više. Malo ljudskosti ako može, ako ne, da se raziđemo svi – rekao je momak iz obezbeđenja. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

OVO SU STAVKE UGOVORA ANE ĆURČIĆ: Ivka numerolog otkrila “Cigarete, poziv sa decom, obrok…”