“KAKO TO USPEVAŠ?!” Nakon hitne OPERACIJE voditeljka Slagalice objavom izazvala HAOS među pratiocima

 “KAKO TO USPEVAŠ?!” Nakon hitne OPERACIJE voditeljka Slagalice objavom izazvala HAOS među pratiocima

Foto: Youtube Printscreen/ RTS Slagalica – Zvanični kanal

Voditeljka “Slagalice” Kristina Radenković pre dve nedelje je operisala obe ruke, nakon što je doživela povredu na skijanju u Italiji. 

Iako se dosta spekulisalo oko Kristininih povreda koje je zadobila na skijanju, kao i o neverici da je polomila obe ruke, ona se oglasila i potvrdila informaciju.

Ipak, to je ne sprečava da se zabavlja, a u prilog tome ide video snimak koji je objavila na svom Instagramu. Naime, Kristina je sa svojim kolegom zaigrala, dok je on mahao rukama, to je učinila i ona, ali bez pomeranja prstiju.

Radenkovićka je sve vreme đuskala, a nije se libila da mlati rukama u ritmu pesme, dok su joj se ispod kaputa video gips. Kristinini pratioci iznenadili su se njenim potezom.

Kristina Radenković
Foto: Instagram/krisadenkovic

“Je l’ ovo normalno, kako ovo uspevaš sa slomljenim rukama?”, “Ne smeta joj da igra sa polomljenim rukama”, “Koga briga za gips, bravo”, glase komentari.

Inače, Kristina je veliki ljubitelj skijanja, te je često isticala da joj nijedno putovanje ne može zameniti zimovanje. Sudeći po najnovijem videu, voditeljka se brzo oporavlja i uskoro će biti spremna za novo putovanje.

Kristina Radenković
Foto: Youtube printscreen/ K1 Televizija