“KAKO JE MOGAO TAKO DA OSAKATI DECU I POBEGNE?!” Policija na mestu nesreće kod Zaječara zatekla deo noge dečaka, a onda je tek usledila DRAMA – zastrašujući detalji

 “KAKO JE MOGAO TAKO DA OSAKATI DECU I POBEGNE?!” Policija na mestu nesreće kod Zaječara zatekla deo noge dečaka, a onda je tek usledila DRAMA – zastrašujući detalji

Foto: SD/Ilustracija

Meštani Glogovca u šoku su nakon nesreće u kojoj su teško povređena dvojica dečaka od 11 godina. Kako kažu, oni su celo leto vozili te motore, jurili se na njima, trkali…

– Letnji raspust proveli su u takmičenju i ko će prvi da stigne do cilja – priča meštanka Glogovca.

Vozač išao suprotnom trakom?

Kako tvrdi, dečaci nisu imali svetlo na mopedu, a vozač je išao suprotnom trakom.

 Kako je mogao tako da osakati decu i samo pobegne? Kako nije stao da pomogne, da pozove pomoć? Čula sam i da je zatvorio vrata od kuće i da ni policiji nije dao da uđu. Morali su nasilno da obijaju vrata. Ovo je strašno, jadna deca i njihovi roditelji. Daj bože da niko ne doživi ovu muku – kaže ona.

Podsetimo, muškarac (38) uhapšen je zbog sumnje da je “golfom” udario moped na kojem su bila dva dečaka i teško ih povredio. Policija je po dolasku na mesto stravične nesreće zatekla uznemirujuću scenu – jedan dečak je ostao bez noge!

Na licu mesta zatečeni su povređeni dečaci, kao i deo noge, koji je odvezen sanitetom Hitne pomoći u Urgentni centar zaječarske bolnice.

Uprava saobraćajne policije je organizovala presretače i patrole da raščiste put do Beograda, kako bi teško povređen dečak u pratnji lekarske ekipe što pre stigao do bolnice.

Drugi dečak je zbrinut u Kliničkom centru Niš. Konstatovane su mu teške povrede – prelom obe podlaktice.

Ustanovljeno da je muškarac (38), vozeći “golf 2” udario u motocikl na kom su bili dečaci. On je uhapšen i zadržan, u organizmu je imao 1,94 promila alkohola.