KAKO JE KARLEUŠA POBEGLA NA GRANICI SA BOSNOM: Jelenin bivši telohranitelj otkrio sve detalje!

 KAKO JE KARLEUŠA POBEGLA NA GRANICI SA BOSNOM: Jelenin bivši telohranitelj otkrio sve detalje!

Foto: Youtube printscreen/VIPTV SRBIJA

Nije nepoznanica da velike zvezde, kako u svetu, tako i kod nas gotovo uvek i svuda idu u pratnji obezbeđenja. 

Predrag Balcacanović je po profesiji telohranitelj, a nedavno je odlučio da stane ispred kamera i progovori o jednoj posebno zanimljivoj klijentkinji koju je čuvao. 

Reč je o pop divi Jeleni Karleuši, a Predrag se podsetio i jedne anegdote koja mu se sa pevačicom desila. 

Predrag Balcacanović
Foto: Youtube Printscreen/OTISAK

– Prva osoba koju sam čuvao je bila gospođa Jelena Karleuša. Tada smo izašli iz poslova sa splavova i klubova, pa nam je estrada nekako bila najbliža. Svaki klijent je specifičan, ali sam uvek imao odličan odnos sa klijentima. Ako se postavite profesionalno i imate profesionalan odnos, sve mora da funkcioniše. Vi poštujete klijenta, klijent poštuje Vas i to je prosta matematika – ispričao je telohranitelj Predrag Balcacanović u emisiji “Otisak”. 

Jelena-Karleuša
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Raditi za nekoga sa estrade je jako naporan posao, to su ljudi koji su stalno na točkovima i to je u suštini noćni život. Sa Jelenom je bila situacija kada je imala gostovanje u Sarajevu, krenuli smo oko 5, 6 popodne, gostovanje se završilo i odmah smo se vraćali nazad za Beograd. Ona je imala vozača, koji je bio zadužen samo za vožnju, a mi smo bili u drugom automobilu, iza nje, u pratnji. U jednom trenutku smo zastali na granici, bila je gužva, ona je bila u automobilu ispred nas, i u tom momentu se potrefilo da budu dva ista automobila. Na pultu gde je carinski prelaz mi smo produžili levo, a ona je otišla zapravo desno, mi smo krenuli za pogrešnim automobilom. Kada su oni već prešli rampu, shvatili smo da nam je klijent malo otišao, ali to su sve stvari koje se dešavaju, jer je ovo posao koji se radi u hodu, improvizuje se u trenutku – pričao je telohranitelj.