“Kada je u pitanju moja veza sa Ivom…” Bivši dečko Ive Grgurić PRVI PUT prekinuo medijsku tišinu posle raskida

 “Kada je u pitanju moja veza sa Ivom…” Bivši dečko Ive Grgurić PRVI PUT prekinuo medijsku tišinu posle raskida

Bivši dečko Ive Grgurić prekinuo je prvi put medijsku tišinu povodom raskida:”Kada je u pitanju moja veza sa Ivom…”.

Nemanja Petošević oglasio se putem svog Instagram storija povodom raznoraznih spekulacija na koje se moglo naići u medijima.

Iva Grgurić
Foto: Srbija Danas

– Kako se poslednjih dana intenzivno u medjima piše o mom poslovnom i privatnom životu, sa akcentom na privatni, odlučio sam da ovde podelim par misli – započeo je Nemanja.

– Lično nikada nisam pričao javno o sadašnjim i bivšim vezama. Do sada nisam prihvatao pozive za gospovanja u emisijama i davao intervjue jer ne smatram sebe javnom ličnošću čiji život i detalji iz istog trebaju biti zanimljivi širokom auditorijumu. No, u ovom trenutku zbog trenutne situacije imam potrebu da kažem sledeće: kad je u pitanju moja veza sa Ivom, mogu iskreno da kažem da sam srećan što sam imao nju pored sebe u jednom periodu života. Ona je devojka koja sama brine za sebe, snalazi se i bori za svoje bolje sutra. Ona se, ma kako god se to nekome činilo, ne oslanja na druge kako bi imala lepši život tako da odgovorno demantujem sva pisanja domaćih medija. Ukratko, bili smo jedno za drugo uvek tu, i tako verujem da će biti i u budućnosti, na ovaj ili na onaj način, šta god da nam sutra donese. Toliko od mene, svima želim svako dobro i svu sreću – napisao je Petošević. 

stori
Foto: Instagram/Printscreen/petosevicn

Podsetimo, kao bomba je odjeknula vest da su Iva i Nemanja definitivno okončali svoju vezu. 

– Ta priča je okončana. Mali je prošao fazu starleta i sada je slobodan. Nisu njih dvoje jedno za drugo. To su dva različita sveta. Vodao je on nju na putovanja, uživali su, lepo su se provodili, ali nje išlo. To vam je najrealnija priča. Svako je otišao na svoju stranu. Njegovim roditeljima nije bilo prijatno što se pisalo tako o njemu u medijima, ali sam je kriv jer je objavljivao javno na tim socijalnim mrežama i sam davao povoda. Prijala mu je pažnja, voli on da bude poznat. Po tom pitanju su isti. Nemanji je prijalo to da bude sa nekom damom koja je poznata u javnosti, ali je video da taj svet i nije baš tako sjajan i bajan – izjavio je prijatelj Petoševića za Kurir.

Iako su se svaki put kada bi završili emotivnu priču otpratili sa društvenih mreža, ovoga puta to nije slučaj. Nemanja i Iva su i dalje prijatelji na Instagramu, ali su zajedničke slike oboje obrisali. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.