“KADA BIH VAM REKAO KOGA SAM SVE J*BAO NAPOLJU…!” Car pobesneo, pa izneo ŠOK INFORMACIJE (VIDEO)

 “KADA BIH VAM REKAO KOGA SAM SVE J*BAO NAPOLJU…!” Car pobesneo, pa izneo ŠOK INFORMACIJE (VIDEO)

U toku emisije “Gledanje snimaka” Filipu Caru je pala roletna, a onda je isplivala šok informacija sa kim je on bio kada je izašao iz prošle sezone ovog rijalitija

  • Meni je fascinantno kako se Sanja ponosi svim delom, a Filip joj se sutradan nije ni obratio – rekla je Mima.
  • Ja sa Filipom mogu da budem i u vezi, on je slobodan dečko, a ti si sa oženjenim čovekom koji ima dvoje dece – rekla je Sanja.
  • Bila je drugačija situacija kada je Sanja komentarisala Mimi i Gruju, a Sanja i ja smo slobodni. Ja da sam pričao prošle godine koje sam sve je*ao i napolju i unutra, vama ne bi bilo dobro – rekao je Car.
  • Car vam je je*ao devojke – vikao je Mića
  • Zna Zola, zna Stefan, zna Anđelo – rekao je Car.
  • J*bao si Maju, J*bao si Ivanu Marinković. Sve znam i ja – govorio je Mića.
  • Sanja i ja smo slobodni, družimo se upoznajemo se, i ona je meni jedna od dražih i simpatičnijih osoba. Da sam bio pametan bio bih sa njom od starta,a ne sa svim i svakim. Lagao jesam, nisam očekivao da će biti prikazano – rekao je Car.

Podsetimo, Car je prošle sezone ušao u vezu sa Minom Vrbaški, potom sa Majom Marinković, a nakon nje sa Dalilom Dragojević. Poslednji odnos započeo je sa Sanjom Grujić, a informacija da je bio sa Ivanom Marinković, bivšom zadrugarkom kojoj se sviđao Anđelo Ranković, šokirala je sve!

U video – prilogu pogledajte detaljnije:

BONUS VIDEO: DARKO TANASIJEVIĆ konačno progovorio o davanju SKRIVENIH PAPIRIĆA zadrugarima “Nisam dao Dalili nikakvu poruku, uhvatila me je za ruku…!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *