KAD SU GA PITALI “ZAŠTO?” SAMO JE RADIO OVO Dečak nakon krvavog pira kod Zrenjanina potpuno pogubljen, policija zatekla stravičnu scenu

 KAD SU GA PITALI “ZAŠTO?” SAMO JE RADIO OVO Dečak nakon krvavog pira kod Zrenjanina potpuno pogubljen, policija zatekla stravičnu scenu

Foto: Shutterstock

Dečak (13) osumnjičen da je sekirom i nožem teško povredio tinejdžera (17) i njegovu majku (57) u mestu Radojevo kod Nove Crnje, potpuno se pogubio nakon što ga je policija privela.

Stravičan napad dogodio se noćas oko 01.20 sati u dvorištu porodične kuće u Ulici maršala Tita u tom mestu. Navodno, nakon svađe, osumnjičeni maloletnik dograbio je sekiru i nož i izbo tinejdžera po stomaku, a njegovu majku, koja mu je priskočila u pomoć, izudarao po glavi.

– Nakon privođenja, osumnjičeni maloletnik potpuno se pogubio u policiji. Na pitanje policajaca zašto je napao druga i njegovu majku, dečak je samo odmahivao glavom – kaže dobro obavešten izvor.

U međuvremenu, Zrenjaninska policija je saopštila da je uhapsila oca osumnjičenog dečaka (31) i to zbog zanemarivanja i zapuštanja maloletnog lica.

Na kratko je privedena i majka dečaka, ali će protiv nje krivična prijava biti podneta u redovnom postupku, što znači da će se braniti sa slobode – navodi izvor.

Podsetimo trinaestogodišnji dečak, sekirom i nožem, teško je povredio tinejdžera sa kojim se družio, i njegovu majku. Povređeni dečak uspeo je da telefonom pozove policiju, koja ga je zatekla u lokvi krvi na ulici u selu Radojevo u Novoj Crnji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *