“KAD SE SKINEM, NEMA ME NI POLA” Tanji iz Velikog brata nakon noge, odstranjena i dojka – “Hoću da živim!”

 “KAD SE SKINEM, NEMA ME NI POLA” Tanji iz Velikog brata nakon noge, odstranjena i dojka – “Hoću da živim!”

Foto: Youtube Printscreen/Veliki brat

Učesnica prvog rijaliti programa na našim prostorima, “Veliki brat”, Tatjana Jovančević, prošla je kroz izuzetno težak životni period kada joj je u mladosti amputirana noga, a pre dve godine joj je nažalost odstranjena i jedna dojka. 

– Imam 48 godina i želim živa i zdrava da dočekam 50. rođendan. Prošle godine sam napipala nešto na dojci i odmah se javila na onkologiju. Rekla sam doktorki: “Ostala sam bez noge, ne želim i bez dojke. Ja znam šta je rak” – rekla je Tatjana i otkrila da je teško podnela operaciju u avgustu ove godine.

– Od tri tumora izvadili su mi dva koja su maligna. Doktor mi je tada predložio amputaciju. Pitala sam ga da li je to jedini način da preživim. Teško sam to podnela, jer se više ne osećam kao žena. Boli me što kada se skinem nema me ni pola, nemam ni nogu ni dojku – rekla je Tanja za Informer svojevremeno.

Tanja Jovančević
Foto: Youtube Printscreen/Veliki brat

Ona je takođe priznala da se gore oseća sada, nego onda kada su joj doktori sa 23 godine saopštili da će joj amputirati nogu. 

– Smestili su me u Klinički centar i rekli mi da imam rak koji je metastazirao. Doktor mi je saopštio da ću živeti još dva meseca. Pokušali su da me spasu hemioterapijama, a nakon prve sam ostala bez kose. Spala sam na 39 kilograma i osećala sam da je kraj blizu. Imala sam dve opcije – da živim bez noge ili umrem sa nogom. Otišla sam kod doktora i rekla “Hoću da živim” – rekla je ona u svojoj ispovesti. 

Tanja Jovančević
Foto: Youtube Printscreen/Informer