“JUČE JOJ JE BIO ROĐENDAN” Zoran nasrnuo na suprugu nožem – presekao joj aortu, pa se obesio

 “JUČE JOJ JE BIO ROĐENDAN” Zoran nasrnuo na suprugu nožem – presekao joj aortu, pa se obesio

Stravična porodična tragedija koja se dogodila u nedelju, uoči Aranđelovdana u Kaću, kada je Zoran S. (56) najpre nožem napao suprugu Svetlanu S. (50), pa izvršio samoubistvo u dvorištu kuće, šokirala je javnost u Srbiji.

Nesrećnu ženu u poslednjem trenutku je spasila ćerka koja je izašla i sobe i odvukla je od oca, a prema nezvaničnim saznanjima, Zoran je pre dve nedelje najavio da će izvršiti napad.

Svađa pa napad

Kobnog dana, tačnije u nedelju u kasnim večernjim satima, Zoran se posvađao sa suprugom Svetlanom, a potom krenuo nožem na nju.

– Ceo dan su se svađali. Svađa je uveče kulminirala i tada je Zoran fizički nasrnuo na suprugu. Zasekao joj je aortu na vratu i u tom trenutku je ćerka supružnika izletela iz sobe, jer je čula viku i odvukla je majku. Nesrećna žena je tom prilikom pala na pod i onesvestila se, a tada je Zoran izleteo iz kuće – priča sagovornik.

Kako navodi, na teren su stigle policija i Hitna pomoć. Hitna pomoć je pomogla povređenoj ženi, koja je došla sebi, a policija je tada krenula u potragu sa Zoranom.

Ubrzo su ga policajci pronašli u dvorištu kuće, obešenog.

– Zoran se obesio u dvorištu kuće, prepostavlja se da je pomislio da je usmrtio Svetlanu kada je video da se onesvestila – kaže sagovornik i dodaje:

– Ubrzo se saznalo i da je Svetlana navodno i ranije trpela nasilje od supružnika, te da nije prvi put da se Zoran ponaša agresivno.

I ranije pretio

Prema rečima komšija ove porodice, Zoran i Svetlana su delovali kao skladna porodica. Ipak, pojedine komšije tvrde i da se pre 15 dana dogodila jedna situacija, koja uopšte nije bila naivna.

– Zoran je tada sedeo sa komšijom i u jednom trenutku je rekao da će ubiti Svetlanu kad se vrati. Sumnjao je da je vara, s obzirom da je ona nekoliko puta godišnje odlazila u Italiju, gde je radila. Ona je tamo čistila sobe po hotelima, a Zoran je postao ljubomoran u poslednje vreme – kaže sagovornik.

Komšije ističu da ne pamte ovakvu tragediju, a za Svetlanu imaju samo reči hvale.

– Svetlana se iz Italije vratila nedavno, bila je vredna žena. U danima pre tragedije, viđali smo ih zajedno, delovalo je sve normalno, ništa nam nije bilo čudno. Verovatno je Zoran pomislio da je ubio Svetlanu i tada odlučio da okonča svoj život – kaže komšija.

Meštani i dalje ne mogu da dođu od šoka zbog svega što se desilo.

– Ovo je užasna tragedija – kažu oni.

Svetlani, koju je muž napao nožem, juče je bio rođendan. O njoj meštani imaju samo reči hvale. Ističu da je imala težak život, te da ju je majka ostavila kada je bila mala. Ipak, navode i da se uvek trudila oko porodice, te da je zbog toga išla u inostranstvo, kako bi zaradila.

Prema saznanjima Nove, Svetlana prilikom napada nije zadobila teže povrede.

– Nije bilo potrebe za zadržavanjem u bolnici i ona se nalazi kod kuće – kaže sagovornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *