“JOVANA SE NIJE KUPALA OD NOVE GODINE!” Tamara Đurić URNISALA Jeremićevu – zna se kako je došla do stana!

 “JOVANA SE NIJE KUPALA OD NOVE GODINE!” Tamara Đurić URNISALA Jeremićevu – zna se kako je došla do stana!

Foto: Srbija Danas/YouTube/Novo jutro

Medijski rat između Tamare Đurić i Jovane Jeremić traje već mesecima i pitanje je da li će se uopšte završiti. Voditeljka “Pinka” izazvala je velike kontroverze svojim izjavama o Kosovu i Metohiji, na koje nije ostala imuna ni Tamara.

Đurićeva je vidno izrevoltirana voditeljkim tvrdnjama sasula brojne uvrede na račun Jeremićeve, o čemu smo već pisali.

Jeremićeva joj je zatim uzvratila i uvredila izjavom da: “Bolje joj da vodi ljubav nego rat, evo ja upravo vodim ljubav, a vi me prekidate. Ona nema kredibilitet da priča o bilo čemu, jer nista nije skućila sama, a između ostalog je i starleta.”

Foto: Srbija Danas

Kontaktirali smo Tamaru kako bismo čuli njen odgovor, a pevačicu hita “Panamera” zatekli smo u bioskopu, te joj nenamerno pokvarili užitak u filmu pitanjem o voditeljki sa kojom je u sukobu.

– Pokvari mi film! Sad sam videla izjavu da nemam kredibilitet da pričam. Ja sam odrasla na Kosovu i naša porodična kuća je i dalje kuća Đurića! Niko nije prodao što mu je bilo merak nego što nije bilo izbora! Kaže ja se nisam sama skućila. Ona se može skućiti samo u javnoj kući! Ja sam davno skućena na više lokacija, i u više gradova, a ona stan sprema na kompenzaciju i to isti taj stan koji trazi od muža da joj kupi, a ona njemu u zamenu da rodi dete. To mu dođe kao neka robna razmena? – započela je Đurićeva ekskluzivno za portal Srbija Danas..

Joavan Jeremić
Foto: Srbija Danas

– Ti štrokava što se nisi okupala od Nove godine do Božića, ti ćeš da nam pričaš o Kosovu? Daj Bože da je makar donji veš nosila u onom njenom Renou 4 koji joj je muž kupio. Za koga je i mnogo je! – brutalno je odbrusila Tamara.

Podsetimo, njihov sukob datira još od letos kada su pale teške reči s obe strane, a voditeljka je tada izjavila da će uključiti i policiju.

tamara đurić
Foto: Srbija Danas