“JOVANA, DRAGA, NISU TI OVO PAROVI! Navikla si da budeš CIRKUZANTKINJA!” Maja urnisala Jeremićku – bukti rat

 “JOVANA, DRAGA, NISU TI OVO PAROVI! Navikla si da budeš CIRKUZANTKINJA!” Maja urnisala Jeremićku – bukti rat

Foto: Srbija Danas

Bivša zadrugarka Maja Marinković u žiži je skandala kada je ozvaničila vezu sa bivšim mužem svoje prijateljice, isto bivše rijaliti učesnice Aleksandre Subotić. Mnogi su se podelili i izabrali strane, ali Marinkovićeva je od tada jedna od najkomentarisanijih tema na estradi.

O njenom potezu, da zavede muža Aleksandre Subotić, govorila je i voditeljka Jovana Jeremić, i rekla da je “pala u njenim očima”, kao i da su žene “ljubavnice zbog para, automobila i frustracije”.

Od momenta kada je voditeljka dala svoj sud o ovoj temi, Jovana i Maja ne prestaju da ratuju putem medija i društvenih mreža. 

Maja Marinković, Jovana Jeremić
Foto: Srbija Danas/Instagram Printscreen/majaamarinkovic

Marinkovićeva je sada objavila Jovaninu fotografiju iz programa i napisala joj uvredljivu poruku na Instagramu.

Jovana Jeremić
Foto: Instagram prinscreen/majaamarinkovic

– Poštovanje dame i gospodo, ukoliko želite da vam pod bude perfektno cist, možete kontaktirati Jovanu Jeremić, koja uredno čisti podove po studiju. Pored nje, čistačice vam uopšte nisu ni potrebne. Kako neko kaže “ekstremno moćniji”, ne znam da li to misle kada ih zavedu svetla velikoga grada, kada iz rupe dođu na najgledaniju televiziju, a onda istu ne poštuju, brukajući ih svojom pojavom, pa bih joj poručila: Jovana, draga, to ti nisu “Parovi”. Navikla je tamo da bude cirkuzantkinja, pa misli ovde je tako, malo si se zavozala – napisala je Maja.

Podsećamo, Jovana je u intervjuu za portal Srbija Danas, isprozivala Marinkovićevu:

– Maja mora da shvati da se ne hvata u koštac sa ljudima koji su ekstremno moćniji od nje u svakom pogledu, a pre svega retorički i da kao sistem u borbi protiv svog protivnika ne treba da koristi laž, jer to može skupo da je košta. Ispada smešna – žestoko je uzvratila Jovana, pa se osvrnula na navode Maje Marinković da voditeljka koristi opojna sredstva:

– Ona kreće od sebe, ako ona koristi te supstance, to ne znači da svi mi koristimo. Nekima je dovoljna samo knjiga da bi bili superinteligentni i hiperaktivni na televiziji, a nekima ni kokain ni ona stvar nisu dovoljni da briljiraju, pa se upropaste kao što je ona upropastila samu sebe svojim postupcima, što u Zadruzi, što posle nje – zaključila je voditeljka.

BONUS VIDEO: Taki o Majinoj trudnoći i njenoj vezi sa Pecom