“JOŠ UVEK POSTOJI NEŠTO SA MILJANOM!” Zola priznao da nije zaboravio Kulićevu – plaši se da pogleda ovu uspomenu

 “JOŠ UVEK POSTOJI NEŠTO SA MILJANOM!” Zola priznao da nije zaboravio Kulićevu – plaši se da pogleda ovu uspomenu

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Marko Đedović je noćas ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedan od njegovih sagovornika je bio Lazar Čolić Zola.

– Šta se promenilo u tvojjim ljubavnim vratolomijama? – pitao je Đedović

– Malo se svađamo, malo se mirimo a jedno za drugo živimo. Sa Slađom sam sve bliži i tako se i nesuglasice dešavaju. Želeo bih ja da sve to ide kako Bog zapoveda, a ona malo tvrdi pazar. Razumem ja sve – rekao je Zola.

– Šta je sa Anitom? – pitao je Đedović

– Nemamo komunikaciju, juče je čak rekla da je smaram i gledam, a nisam je pogledao tek sam se probudio. Slađa mi prija, paše mi i dobra mi je. Opusti me, zezamo se. Naš odnos je krenuo sasvim spontano i tako smo i krenuli da komuniciramo i zezamo se. Bili smo zaista otvoreni jedno prema drugom. Govori mi da se zaljubljuje u mene, teško mi je da je provalim. Ako ona ima problem što je kraj i što nije imala kardinalnu grešku, mogla mi je reći sa strane to, pa ćemo napolju. Čak mi je rekla da joj je se*s najbitniji u vezi. Ako ti je to najbitnije kako sa mnom funkcionišeš, a to uopšte nemaš i ja se hvatam za to, a ona mi kaže da se to još uvek nije desilo, pa kad se desi. Sad se tu igramo mačke i miša i videćemo kako će biti. Draga mi je, ne deluje mi da se folira. Ja sam njoj rekao da nisam zaljubljen u nju. Videćemo šta i kako. Čak sam rekao da bih voleo da dobijem sa njom Rajsko ostrvo jer je zgrčena, a rekla je da bi prihvatila. Išao sam i kod Drveta – rekao je Zola.

– Kako komentarišeš ovu pesmu? – pitao je Marko

Lazar Čolić Zola
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Još uvek nije to gotovo. Ja sam sa Anom stvarno super, ali mislim da ima emocija i da nije gotovo. Ne može ni ona to tek tako da kaže, nije ona klinka – rekao je Zola.

– A njegove emocije? – pitao je Đedović

– Pa i on isto. Njega sam posmatrao tad i vidi se da ga hvata nervoza, da cupka. Anđela prema njemu nema grešku, ali teško da će sa njom moći da se uklopi. Imao sam sličnu situaciju sa roditeljima koji su striktno protiv toga, a kamoli on kome neće biti do te neke borbe preterano. Priča Ane i Zvezdana nije gotova i mislim da se neće završiti u rijalitiju – rekao je Zola.

– Kad bi došlo do kontakta sa Slađom, da li bi ozvaničio vezu? – pitao je Marko

Lazar Čolić Zola, Marko Đedović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ozvaničenje veze sa njom i meni kao meni nije nešto što bih voleo da se desi. Nemam to u sebi iskreno – rekao je Zola.

– Da li si raskrstio emocije prema Miljani Kulić? – pitao je Đedović.

 Ima još jedna stvar koja stoji iza mog kreveta i ima veze sa njom. čekam samo jedno jutro da je bacim. To čekam. Kunem ti se u majku moju Bosu da znam da ta devojka za mene treba da bude mrtva, ali kad bih taj naš zajednički album uzeo u ruke mislim da bih zaplakao. Još uvek postoji nešto – rekao je Zola.

Detaljnije pogledajte u nastavku: