JOŠ SE VIŠE UKANALILA! Ana Ćurčić HITNO REAGOVALA na prozivke da je PROTIV BOGA – Ismejali je milioni

 JOŠ SE VIŠE UKANALILA! Ana Ćurčić HITNO REAGOVALA na prozivke da je PROTIV BOGA – Ismejali je milioni

Miljan Vračević je bio gost emisije “Narod pita“, gde je optužio bivšu zadrugarku Anu Ćurčić da je propagirala satanizam, što su fanovi prvi primetili.

– Imate o meni pravo da mislite šta god želite, ali pogledajte film “Digitalni anđeo”. Ana je pokazala znak Satane. Javna ličnost to ne sme da propagira, treba da zna – izneo je svoj zaključak Miljan.

Miljan Vračević
Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Peca, Neca i Ana nemaju blage veze sa satanizmom, redovno ide u crkvu – rekao je Nenad Lazić Neca, koji je takođe bio gost u studiju.

– Je l’ se po pravoslavlju uzima drugaricin muž? Ona je bila dobra sa Acinom ženom. Ona pokazuje đavolju rabotu, satanistički znak – rekao je Miljan.

Ćurčićeva se hitno uključila u emisiju i odgovorila Miljanu.

Ana Ćurčić
Foto:Youtube printscreen/Zadruga official/Brand Name Audio

– Dobro veče, Ana kraj telefona. Moram da kažem da nisam propagirala nikakav satanizam. Mora da se udubi i shvati šta je slika s Necom koju sam objavila rekla sama po sebi – rekla je Ana Ćurčić.

– Rekao sam da neko ne može da bude pravoslavac, poziva se na oca Joila, a da s druge strane radi stvari koje radi. Tetovirajte se, radite šta želite, ali je Neca prvi pokušao da me degradira i kaže kako nisam vernik. Vi radite šta vam je volja – kazao je Miljan.

– Miljanu ima da poručim da vernici treba da gaje to u svom srcu, a ne da pričaju o tome na sva zvona. Nisam bila nikakava drugarica sa Acinom ženom, samo jednom sam je videla u životu – kazala je Ana.

Ana Ćurčić, Aca Bulić
Foto:instagram prinrscreen/Ana Ćurčić

– To ne znači da joj se iz*ebeš sa suprugom. Ćao, bebo. Najgore mi je jer je ta ista Ana rekla da je drugarica moje žene, da zna moju decu. Nije tako, nije istina. Neco, tvoji stavovi su se kosili sa mnogim moralnim vrednostima. Trebalo je da sagledaš neke stvari i uvidiš sve probleme – poručio je Miljan.

Ana Ćurčić
Foto:instagram printscreen/Ana Ćurčić

– Ovaj gest je znak navijača rok. Na koncertima rok, unutar subkulture, da pokažu svoju ljubav prema ovoj muzički prvac ljudima oduzeti sve prste osim malog i indeksa – stoji u ovoj čudnoj objavi, odakle saznajemo da je Ana očigledno veliki fan rok muzike.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.