JOŠ JEDNA KRVAVA TUČA ZBOG PIĆA: Ceo komšiluk tuguje za mladićem iz Niša: “Divan momak, svi plačemo za njim”

 JOŠ JEDNA KRVAVA TUČA ZBOG PIĆA: Ceo komšiluk tuguje za mladićem iz Niša: “Divan momak, svi plačemo za njim”

Foto: SD/ilustracija

Ceo komšiluk je plaće za ubijenim mladićem iz Niša. Bio je radnik, imao je poštene roditelje i devojku, a sve to je izgubio u obračunu koji je nastao zbog jedne čaše pića ispred lokala u ulici 7. jula u Nišu

U porodici nisu želeli da govore o tragičnom događaju. Komšije kažu da su suviše potreseni nakon tragične vesti.

– Znam da je negde radio kao obezbeđenje, divan momak, ceo komšiluk plače za njim – rekao je jedan Nišlija koji živi u ulici gde stanuju i roditelji pokojnog mladića.

Kako se saznaje, on je radio u obezbeđenju niškog UKC.

– Divan, miran, tih dečko, ovde je radio pet, šest godina. Iz domaćinske kuće, roditelji su mu vredni, pošteni. Imao je devojku koja takođe radi u UKC, svi smo u šoku – kazao je jedan od kolega žrtve.

Dalje se saznaje, da je povod krvavog obračuna je bio banalan.

– Mladić je bio u kafiću sa društvom, jedan momak im je u prolazu zakačio sto i prosuo piće što je dovelo do tuče u kojoj je taj koji im je oborio čaše, izvukao deblji kraj. Ubrzo se vratio sa nožem i napao ih – navode sagovornici.

Podsetimo, sve se desilo u noćašnjem obračunu ispred jednog kafea u ulici 7. jula u Nišu.

Napadač uhapšen

U međuvremenu se oglasio i MUP ovim povodom. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, brzom akcijom uhapsili su F. P. (30) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.