JOŠ JEDNA GLUMICA NAPUŠTA SERIJU “Igra sudbine”! Potvrdila odlazak – evo o kome je reč!

 JOŠ JEDNA GLUMICA NAPUŠTA SERIJU “Igra sudbine”! Potvrdila odlazak – evo o kome je reč!

Serija “Igra sudbine” pretrpela je mnoge promene, kako one na “malom ekranu”, tako i u realnom životu.

Najveća promena se dogodila kad su Žarko Jokanović i Milica Milša napustili ovaj projekat.

Žarko je tada rekao da je došlo do nerazumevanja u pogledu osnovne orijentacije u scenariju i da više to nije mogla biti porodična serija kakvu je on želeo da piše. Više glumaca je napustilo “Igru sudbine” odmah posle njega, a sada i Žarkova kuma.

– Ja sam profesionalac. Došla sam tamo kao prijatelj. Pozvao me je Žarko Jokanović, koji je moj kum, dvostruki, i zato sam i izašla iz serije kad i on – kazala je Jelena Jovičić na početku.

– Vođena sam moralom i zbog toga nisam više deo te ekipe. Nemam ništa protiv sapunica, možda će to zvučati bezobrazno, ali mnogo je bolje raditi u okviru svog posla sapunice nego snimati reklame za kladionice i dozvoliti da nam one budu pokrovitelji pozorišne sezone. Zbog toga niko nema pravo da mi nešto kaže na tu temu – ističe četrdesetšestogodišnja glumica.

Podsetimo, za Žarkom i Milicom su iz ovog projekta otišle i glumice Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Biljana Maletić Zaverla, kao i Mira Banjac.

Mira Banjac je tada kazala da se dostojanstveno povukla. “I, iskreno da kažem, jedva sam čekala da izađem odatle. Sada sam kod kuće i brinem o svom zdravlju, a to što oni rade jedna je velika žvaka”, rekla je Mira Banjac za medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *