“JOŠ ČEKAM KUĆU, NIKAKO da se dogovorim s čelnicima Pinka!” Milica Kemez nakon OTKAZA o nagradi koja joj je uskraćena

 “JOŠ ČEKAM KUĆU, NIKAKO da se dogovorim s čelnicima Pinka!” Milica Kemez nakon OTKAZA o nagradi koja joj je uskraćena

Foto: Youtube Printscreen/Red TV

Voditelj Milan Milošević proslavlio je sinoć u jednom prestoničkom hotelu svoj 46. rođendan.

Tim povodom su se na pomenutoj lokaciji pojavile mnoge poznate ličnosti, a među najzapažanijim bili su Bora Santana i Milica Kemez.

Foto: Srbija Danas

Milica je otkrila šta se dešava sa nagradom koju je dobila kao finalista “Zadruge” – montažnom kućom, koju čeka već dosta dugo.

– Ljudi misle da plac košta 1000 ili 100 evra, ne znaju da je jako teško naći plac i da su nenormalne cene. Za nagradu vrednosti 28000 evra treba izdvojiti 50000 evra za plac. Svi su mi rekli da je to mnogo, uvek mi je falio taj jedan papir. Pravim drugačiji dogovor, ne bih otkrivala dogovor sa čelnicima “Pinka” i ljudima iz “Pink” kuće, da se tu nađemo na nekom idealnom rešenju. Ispao je nesporazum sa “Pinkom” u smislu komunikacije mene i nadređenih. Pisalo se da sam potrošila pare na operacije, a za ovu drugu stranu da su prevaranti… – rekla je Milica.

Bora Santana, Milan Milošević, Milica Kemez
Foto: Srbija Danas

Ekipa portala SrbijaDanas pitala je Milicu zbog čega već duže vreme odsutna sa posla voditeljke i da li planira povratak.

– Povukla sam se, ako Bog da vratiću se. U životu nikad ne bih išla unazad sa takve televizije na neke slabije. Pripremala sam svoju autorsku emisiju, ali ako se vratim biće to na Pink – kazala je Kemezova.

Milica-Kemez
Foto: Srbija Danas

Pitali smo je i da li je izgladila odnose sa Mitrovićima.

– Nije tu ni bilo nekih narušenih odnosa. Ja nijednog momenta jednu ružnu reč za njih nisam rekla. Zaista su me ispoštovali za platu i sve, perfektni su prema svojim zaposlenima. Tamo je gotovo nemoguće dobiti otkaz, pravim sada zatišje pred buru… – otkrila je Milica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO:”Ma kakva konkurencija, nemam je!” Željko Mitrović izdominirao novim projektom