JEZIVO! Vozač se punom brzinom zabio u beton na ulazu u naplatnu rampu – leteo 10 metara u visinu, ČUDOM PREŽIVEO (VIDEO)

 JEZIVO! Vozač se punom brzinom zabio u beton na ulazu u naplatnu rampu – leteo 10 metara u visinu, ČUDOM PREŽIVEO (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/thandojo

Na internetu je osvanuo snimak šokantne saobraćajne nesreće u Kini. Na snimku se vidi neverovatan trenutak kada automobil uleće u naplatnu rampu, a pri udaru odleti visoko u vazduh, prema pisanju pojedinih medija, više od 10 metara. Ali sreća u nesreći je što je vozač nekim čudom preživeo.

Prema datumu zabeleženom na nadzornoj kameri, incident se dogodio 24. novembra na naplatnoj rampi Šihe na kineskom autoputu Šenjang-Dalijan. Na snimku se vidi trenutak kada vozač zabija u beton na ulazu u naplatnu rampu, pre nego što se u punoj brzini zaleti pravo u njega.

Od jakog udarca automobil se prvo odbio više od 10 metara od zemlje, a potom je krov ponovo udario o čvrsto tlo. Ovaj udar je takođe bio toliko silovit da je nekoliko delova automobila poletelo u vazduh.

Ali iznenađujuće, možda je sreća u nesreći to što je vozač preživeo nasilni sudar sa betonom. Kako prenosi Dejli mejl, pozivajući se na lokalne medije, povređeni vozač je navodno izvučen iz automobila i hitna pomoć mu je ukazana, ali se sada oporavlja u bolnici.

Uzrok sudara vozača se još istražuje.