JEZIVO! “Vodila me na PSIHIJATRIJU da mi svašta rade” – Miljana ŠOKIRALA: Marija UPROPASTILA život ĆERKI?

 JEZIVO! “Vodila me na PSIHIJATRIJU da mi svašta rade” – Miljana ŠOKIRALA: Marija UPROPASTILA život ĆERKI?

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”. Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.

Odnos Mijane Kuliž i Marije Kulić i dalje zbunjuje naciju. Dok mnogi tvrde da se Marija brine za svoju neuravnoteženu ćerku, dotle ima sve više onih koji tvrde da Željkova baka koristi mentalnu nestabilnost svoje ćerke za zaradu, čak i da to nervno rastrojstvo podstiće kako bi joj ćerka bila što luđa.

Pravu istinu zna samo majka, ali jedan događaj iz zadruge 3 dosta svedoči o pravom odnosu Marije i miljane. Tada je Željkova majka prvi put progovorila o torturi koju stalno trpi od svoje stroge majke, pa je iznela dosta teške optužbe.

Zadruga 6
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Mi vas podsećamo šta je tom prilikom rekla.

Pitanje u “Trenutku istine sa Zolom” na koje je odgovor bio “NE”, glasilo je: “Da li si sada ušao u “Zadrugu” zbog ličnog interesa?”, a odgovor je bio istinit.

Odmah nakon odgovora došlo je do velike svađe za crnim stolom između Marije i Miljane Kulić. Miljana je počela da urla na svoju majku, jer joj je zasmetalo što je Marija odmah želela da iznese svoj stav.

– Prvo ću ja! Pusti me, nije mi dobro! Nemoj da mi upadaš u svaku reč! Pusti me ženo, ostavi me! Evo, neka priča gospođa! Pusti me više ženo, da kažem jednu j*benu rečenicu! Ostavi me na miru! Godinama se iživljava! Možda da nije bila toliko stroga prema meni, možda ne bih birala pogrešne partnere! Ja sam morala godinama da polažem račune, imala sam strah od njih iako me nikada nisu tukli! Ti si me vodila na psihijatriju! Ja sam samo išla pevače da gledam! Ja sam ćutala! Darko, izbacite je napolje – urlala je Miljana.

Zadruga 6
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Da li si sada ušao zbog interesa? Noću se spremiš i ideš pratiš pevače! Imala si strahove da se vratiš iz Beograda! Ti si išla da gledaš pevače! Samo ti se išlo na Košutnjak! Ne bi išla sa pevačima na sud da si bila prijatelj sa njima! – rekla je Marija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Pročitaj još