JEZIVO! Tinejdžeri pretukli čuvenog meteorologa – objavio detalje tuče pa poentirao: Gde su uopšte roditelji te dece? (VIDEO)

 JEZIVO! Tinejdžeri pretukli čuvenog meteorologa – objavio detalje tuče pa poentirao: Gde su uopšte roditelji te dece? (VIDEO)

Foto: Profimedia

Poznatog meteorologa napala je grupa tinejdžera u nedelju uveče. Pored povrede rebara, zadobio je posekotine po licu i modrice i podlive ispod očiju.

Nakon incidenta, objavio je dva video snimka i opisao detalje tuče i istakao da je policija u međuvremenu uhapsila nekoliko napadača, a bilo ih je sedam ili osam, navodi meteorolog.

– Gde su uopšte roditelji te dece? Neprihvatljivo je da njihova deca ovako tuku ljude. Vraćao sam se kući nakon što sam u baru gledao utakmicu Njujork Džajantsa, kada je grupa od sedam-osam tinejdžera počela da maltretira starijeg gospodina u metrou. Rekao sam im, “Hej ljudi, prestanite”. Ali nisu to uradili, nego su prešli na mene… I čoveče, kako su me sredili! Držali su me na podu, rebra su mi sva u modricama. Ali i oni su dobili svoju porciju udaraca – napisao je on i nastavio da iznosi detalje.

Adama Kloca (37), meteorologa Foks Njuza, napali su dok se vozio podzemnom železnicom u Njujorku.

Tinejdžeri su posle nasilnog ispada pobegli iz voza. Policija je uspela da privede tri osobe starosti od 15 do 17 godina, ali su vrlo brzo puštene iz pritvora.

– Pripremljeni su izveštaji o maloletnicima i njihovi roditelji su pozvani da ih pokupe – rekao je predstavnik njujorške policije, a prenosi Dejli bist.

– Nekoliko rendgenskih snimaka i dobro sam. Rane će proći, sve je u redu! Njujork, ah, kakvo mesto. Velika jabuka – sarkastično je zaključio Kloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *