JEZIVO! ISEKLA MUŽA, PA DELOVE TELA KUVALA U LONCU: Policija zatekla stravičan prizor nakon MASAKRA u Zrenjaninu

 JEZIVO! ISEKLA MUŽA, PA DELOVE TELA KUVALA U LONCU: Policija zatekla stravičan prizor nakon MASAKRA u Zrenjaninu

Foto: Facebook/Printscreen

Komšije u selu kod Zrenjanina u kom je noćas žena stara 46 godina izbola je svog supruga S.P. (42), pa ga onda isekla motornom testerom zgrožene su jezivim zločinom, a jedan od njih je ispričao jezive detalje.

Jedan od komšija rekao je da je jedva poznavao ženu koja mu je ubila komšiju, te da je ona povremeno dolazila u tu kuću.

– Dolazila je tu povremeno. Bila je ranije udata i iz tog braka ima troje dece od kojih je najmlađa ćerka maloletna. Komšija se, verujem zabavljao sa njom – kaže jedan od komšija i dodaje:

– Čuo sam da ga je najpre uspavala, zaklala nožem, a potom i isekla motornom testerom. To se dogodilo sinoć. Navodno mu je iskela noge… A da tragedija bude još veća sve se to dešavalo dok joj je ćerka bila u kući – kaže potreseni komšija.

Ubijeni muškarac je, kako se saznaje, pre nekoliko godina bio u zatvoru zbog nasilja u porodici.

Foto: Informer

“Uvek su se lepo javljali i hteli da pomognu”

Kako se saznaje na licu mesta od komšija, uvek su bili mirnu, tihi i dobri prema komšijama.

– U prodavnicu su uvek išli sa psom koji ih je čekao ispred i uvek se lepo javljali i hteli da pomognu – kaže jedna od komšinica, u neverici da se ovako nešto dogodilo.

Niko od stanara te i okolnih ulica ne ože da poveruje da se tako nešto monstruozno dogodilo, niti su naslućivali da bi se uopšte nešto moglo dogoditi.Foto: Printscreen

– Jesu bili malo čudni, ali ne nasilni. Nikada ne bih pomislio na ovako nešto, strašno je – kaže jedan od komšija.

Kako su preneli mediji i da se po kraju pričalo da je žena bila žrtva porodičnog nasilja.

– Neki pričaju da je porodično nasilje i da je ženi sve prekipelo – kažu.

Policija je uhapsila T. P, osumnjičenu za ubistvo, i odredila joj zadržavanja do 48 časova.

Pripadnici MUP ušli su u prostorije porodične kuće u kojoj se desio masakr, i tamo zatekli lonac na šporetu u kome se kuvaju delovi tela nastradalog.

Kako se sazanje, ubijeni muškarac je imao psihičkih problema, a česte su bile svađe u kući o čemu svedoče i izajve komšija.