JEZIVI DETALJI UBISTVA U LESKOVCU: Muškarac koji je ubio nevenčanu suprugu već ROBIJAO zbog ubistva, komšija zatekao STRAVIČAN PRIZOR

 JEZIVI DETALJI UBISTVA U LESKOVCU: Muškarac koji je ubio nevenčanu suprugu već ROBIJAO zbog ubistva, komšija zatekao STRAVIČAN PRIZOR

Foto: Shutterstock

Muškarcu iz Leskovca, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio nevenčanu suprugu (56), ovo nije prvo ubistvo, kažu meštani Leskovca.

Takođe, odležao je više od 10 godina zbog ubistva čoveka na granici BiH i Hrvatske, a kasnije je ležao i zbog droge, koju je kako se pričalo po kraju i sam konzumirao, prenosi Blic.

– Pre nekih šest godina vratio u kraj i od tada je tu, ali se dešava da ga ne vidimo i po nekoliko meseci, ko zna gde bude i šta radi. Niko ne zna čime se bavi, a mislimo da ga je izdržavala ubijena žena jer je ona bila čistačica. Ona je našla posao da pomažu bolesnom komšiji, pa je čistila i kuvala, dok je on povremeno radio neke poslove kad ga ona zamoli – pričaju komšije.

Kako navode komšije ovog para, oni su se često svađali i godinama nisu mogli da nađu zajednički jezik.

– Bolje da su se rastali, on je bio problematičan, pio je i nije dozvoljavao da diše. Ona je bila dobra, povučena žena i kao da nije mogla da pobegne od njega – kaže meštanin i dodaje da je strašno što je opet još jedna žena stradala od nasilnika.

Komšija u čijoj se kući desio zločin u šoku

Zločin se dogodio u kući komšije kod kojeg je ubijena žena povremeno čistila kuću i vodila računa o komšiji gde se dogodilo ubistvo, jer je bolestan čovek. On je sinoć na kratko otišao do toaleta, posle čega je zatekao stravičan prizor.

Kako pričaju komšije, još uvek je u šoku, kažu da je bio u bunilu, nije znao šta ga je snašlo.

Podsetimo, zločin se dogodio sinoć, u blizini Leskovca u kući u kojoj su žrtva i osumnjičeni pomagali gazdi koji je teško bolestan. Osumnjičeni je nakon svađe uzeo kuhinjski nož i bezbroj puta ubo žrtvu po celom telu.

Nakon zločina pozvao je policiju i prijavio se, a nesrećna žena je podlegla povredama.