JEZIVA TUČA GRUPE MLADIĆA IZ SRBIJE: Haos na ulicama Budve, jednog pregazili kolima, ostao da leži na asfaltu!

 JEZIVA TUČA GRUPE MLADIĆA IZ SRBIJE: Haos na ulicama Budve, jednog pregazili kolima, ostao da leži na asfaltu!

Foto: RTCG/Printscreen

Budvi je krajem jula došlo do tuče dve ekipe mladića iz Srbije, a jezivi snimak objavio je crnogorski portal RTCG koji navodi da je u pitanju ozbiljan incident koji je završio samo sa prekršajnim prijava za mladiće.

– Na snimku koji je objavio RTCG vidi se kako nastaje tuča između dve grupe mladića iz Srbije, a čak u jednom trenutku vidi se kako je jednog mladića dok je ležao na ulici pregazio automobil. Međutim, ustanovljene su samo lakše povrede, a istražni organi nisu pokretali krivične postupke. Umesto toga, akteri ovog incidenta kažnjeni su prekršajem – navodi ovaj portal.

Oni su nakon ovog incidenta kažnjeni prekršajno, potom su napustili Crnu Goru, a nisu podnosili ni krivične prijave. Iz policije su rekli da je incident prijavljen 25. jula i da je izdat prekršajni nalog zbog saobraćajnog dela. Kazali su da se tužalac izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

– Prema rečima predstavnika budvanske policije oni su uradili sve što je u njihovoj moći, prikupili sva obaveštenja, niko od aktera nije hteo da podnese prijavu, a mladić koji je prema snimku pregažen automobilom tvrdio je da nema nikakve povrede i one nisu ustanovljene – navodi ovaj portal.