JEZIVA SLIKA IZ URGENTNOG CENTRA! Šavija objavila uznemirujuću fotografiju – tvrdi da joj je Karić ovo uradio

 JEZIVA SLIKA IZ URGENTNOG CENTRA! Šavija objavila uznemirujuću fotografiju – tvrdi da joj je Karić ovo uradio

Foto: ATA Images

Nataša Šavija je optužila Stefana Karića da ju je pretukao i polomio joj jagodičnu kost. Stefan je skoro mesec dana bio u pritvoru zbog ove prijave, a onda je pušten da se brani sa slobode. Obe strane treba da iznesu dokaze na sudu i da dokažu šta se desilo sporne noći kada se dogodio incident.

Nataša i Stefan se nedeljama unazad prepucavaju putem društvenih mreža i medija. Nataša je sada objavila snimak Stefanovog lajva u kom komentariše snimak incidenta kao i novinske natipise o njemu. 

Stefan je istakao da mu smeta na koji način je predstavljen u medijima, a Šavija je reagovala na ove reči:

Nataša Šavija
Foto: instagram printscreen/natasa.savija

– Znači ja ne verujem da čovek kuka kako ga svi linčuju i kako je strašno to što mu se dešava kao da ga osuđuju jer je zgazio mrava na putu. Alo, dečko, polomio si devojci pola face, poslao je na dve operacije, izdeformisao lice, zamalo umrla od spese. Na kraju krajeva, lupio si joj šamar – napisala je Šavija, a zatim dodala: 

Nataša Šavija
Foto: instagram printscreen/natasa.savija

– Da, evo ja sam tebi lupila prva, ali je l’ si ti mene pomešao sa muškarcem možda, pa da se mi merimo? Jesi ti bre dečko bolestan? Šta ćemo sa čupanjem pre toga? E da, kad smo kod čupanja, koje se dešava na početku snimka (obratite pažnju kako pokušavam da se otrgnem, izgleda kao da ga tučem, ali kako da ga tučem sa zabačenom glavom unazad?) Sledeća slika je evidetan dokaz čupanja, pored medicinskog – napisala je Nataša, a zatim objavila fotografiju počupane kose:

Nataša Šavija
Foto: instagram printscreen/natasa.savija

– Počupana kosa. Original slika iz Urgentnog centra, gde sam otišla pravo odande. Otkud mi tamo ova kosa, pitam? – objavila je Nataša fotografiju počupane kose. 

Ekskluzivnu ispovest Ane Ćurčić o vezi sa Acom Bulićem i pucanju prijateljstva sa Milenom Kačavendom poslušajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.