JEZIVA SCENA USRED PUNOG LOKALA! Nije bila meta, a dobila METAK u glavu – devojka NASTRADALA na veliki praznik, umesto slavlja, porodica u žalosti

 JEZIVA SCENA USRED PUNOG LOKALA! Nije bila meta, a dobila METAK u glavu – devojka NASTRADALA na veliki praznik, umesto slavlja, porodica u žalosti

Foto: Profimedia/ilustracija

Devojka (26) i četvorica muškaraca upucani su sinoć oko 23.50 u Lajthaus Inu u Volasi Vilidžu, Merzisajd. Svi su hitno prevezeni u bolnicu sa ranama od vatrenog oružja, međutim, žena kasnije nažalost proglašena mrtvom.

Detektivka Sju Kumbs je dodala da je navodni revolveraš pucao kroz prednji deo kafića pre nego što je pobegao u tamnom vozilu, verovatno Mercedes Benz. Policajci veruju da žena, koja je upucana u glavu, nije bila meta.

Oni su uputili dodatni apel javnosti da im pomogne u hvatanju odgovornih za pucnjavu, u kojoj su povređene još četiri osobe. Muškarac star 28 godina je u kritičnom stanju u bolnici, dok su policajci rekli da su još trojica zadobila povrede koje nisu opasne po život. Policajci su potvrdili da je 22-godišnji muškarac zadobio povrede noge, 24-godišnjak je zadobio povredu ruke, a 33-godišnjak je zadobio povredu zgloba.

– Žena (26) zadobila je ozbiljne povrede glave, nažalost, ubrzo je preminula. Njena porodica je obaveštena i na današnji dan, koji bi trebalo da bude dan kada prijatelji slave, ona se miri sa ovim tragičnim gubitkom. Verujemo da žrtva u ovom slučaju nije bila meta, navela je detektivka na konferenciji za novinare.

U policiji kažu da je kafić bio “prometno mesto” u vreme pucnjave. Oni su apelovali na ljude da se jave svi koji imaju bilo kakvu informaciju.

– Imamo nekoliko službenika u selu Volasi koji sprovode opsežne istrage kako bi utvrdili šta se tačno dogodilo i preduzeli hitne mere. Žena je tragično izgubila život na Božić dok je nekoliko ljudi trenutno u bolnici, a naše misli i saučešće su sa porodicom žrtve, dodali su.

Kafić je u saopštenju nazvao pucnjavu “velikom tragedijom koja se ne može opisati”, dodajući: “Sve naše misli su sa prijateljima i porodicom naših mušterija, a posebno sa porodicom naše mušterije koja je izgubila život.”