JEZIVA PODUDARNOST! Ivana sa Zvezdare ubijena kao Stela – imale su snove, ljubomorni momci im presudili (FOTO)

 JEZIVA PODUDARNOST! Ivana sa Zvezdare ubijena kao Stela – imale su snove, ljubomorni momci im presudili (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen/In Memoriam Stela Gundelj 1987 – 2013.

Ubistvo studentkinje Ivane K. (26), koju je, kako se sumnja, momak ugušio zbog ljubomore vratilo je sećanje na stravičan zločin koji se dogodio 2013. godine u Beogradu. Kobnog 13. februara 2013. godine beogradska policija je pronašla telo mlade lekarke Stele G. (27) u Ulici Radovana Simića Cige 46, u beogradskom naselju Medaković.

Mlada Stela pronađena je u iznajmljenom stanu, u kome je živela tek nekoliko meseci. U trenutku pronalaženja Stela je imala hematome na vratu, kakvi nastaju usled davljenja.

Ubrzo se saznala istina.

Mladu devojku, lekarku, zadavio je njen bivši momak Aleksandar Šundić (23) iz Beograda.

Tokom istrage utvrđeno je da je razlog ubistva ljubomora, a u stanu je i nameštaj bio ispreturan, pa se veruje da je svemu prethodila žučna rasprava između Stele i ubice.

Za ceo slučaj saznalo se nakon što je, kako su mediji tada pisali, Šundić telefonom pozvao svog najboljeg prijatelja i rekao mu da se posvađao sa Stelom, te da odmah dođe u njen stan, jer misli da ju je ubio.

Šundićev prijatelj je ubrzo stigao u stan i tamo pronašao beživotno telo devojke. Hitna pomoć je po dolasku na teren mogla samo da konstatuje smrt devojke.

Samo godinu dana pre smrti, Stela je završila Medicinski fakultet, posle čega se zaposlila u jednoj farmaceutskoj kompaniji i preselila u Beograd.

Porodica i prijatelji ove mlade devojke ni dan danas ne mogu da se pomire s tim da Stele više nema.

Šundić je u međuvremenu zbog zločina osuđen na 15 godina zatvora.

Ubistvo mlade studentkinje Ivane K. nesumnjivo je podsetilo na zločin kojeg se javnost i dalje živo seća. I mlada Ivana imala je snove, a u Beograd se preselila zbog boljeg života.

Nju je, kako se sumnja, takođe ubio dečko i to zbog ljubomore.

Sumnja se da je napadač kobnog dana Ivanu ugušuo, a potom pobegao iz Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *