Jeziv prizor ispred zoo vrta: Hodalo je kao ČOVEK, ali pogledajte mu GLAVU (FOTO)

 Jeziv prizor ispred zoo vrta: Hodalo je kao ČOVEK, ali pogledajte mu GLAVU (FOTO)

Foto: Printscreen/Reddit/Segu1n

Misteriozni snimak stvorenja koje liči na vukodlaka zbunio je korisnike Redita i zapodenuo raspravu o tome šta je stvarno u pitanju.

Sve je počelo kada je zapanjeni čuvar jednog zoo vrta u Teksasu na videu sigurnosne kamere primetio čudnu krznatu figuru nalik psu koji hoda na dve noge.

Stvorenje se u ranim jutarnjim časovima kretalo sa spoljašnje strane ograde, a korisnik ove društvene mreže okačio je zamrznuti kadar i pitao da li neko zna šta je to.

 Vidim zašiljene uši, dugu njušku, nešto što izgleda kao rep i nešto što liči na gomilu krzna koja mu viri na potiljku. Rekao bih da je vukodlak – bio je jedan od odgovora.

Foto: Printscreen/Reddit/Segu1n

– Ja mislim da je to dobra fotografija potencijalnog vukodlaka… izgleda kao da ima oštre duge uši, veoma ravne noge sa smešnim stopalima, ispruženim rukama i repom. Lice ima izgled njuške sa zaliscima – složio se drugi korisnik.

Ali nisu se svi složili da je fotografija dokaz humanoidnog bića iz legendi, pa su neki optužili autora da je doterao fotografiju u “Fotošopu”.

Drugi su rekli da bi to mogao biti neko u otmenoj haljini, a bilo je i onih koji su mislili da je u pitanju nešto sasvim obično.

 Svi grešite ako ste rekli bilo šta osim rakun! Moj sin ima njihove slike na svom telefonu kako stoje na zadnjim nogama i posmatraju nas na zadnjem tremu. Kraj priče! – napisao je korisnik.