JETMIR NE MOŽE VIŠE DA SE KRIJE? Policija češlja Crnu Goru – već 8 dana traga za osumnjičenim za Ivanino ubistvo

 JETMIR NE MOŽE VIŠE DA SE KRIJE? Policija češlja Crnu Goru – već 8 dana traga za osumnjičenim za Ivanino ubistvo

Foto: Društvene mreže

Potraga za Jetmirom G. danas je ušla u sedmi dan, a kako saznajemo, policija traga za njim na potencijalnim lokacijama na kojima bi mogao da se krije na teritoriji Crne Gore.

Kako se saznaje, crnogorska policija Jetmira nije našla na prijavljenom prebivalištu.

– Traga se na potencijalnim lokacijama na kojima bi mogao da se krije na teritoriji Crne Gore. Sumnja se da je na Kosovu i Methiji ili Albaniji – kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem i dodaje da je za skrivanje i bekstvo od zakona potrebna ozbiljna logistika.

– Takođe i nekoliko hiljada evra mesečno, koje on verovatno nema – kaže izvor “Blica”.

Podsetimo, za Jetmirom G. u ponedeljak je raspisana međunarodna poternica zbog ubistva studentkinje Ivane Krivokapić. Ivana Krivokapić (26) ubijena je u stanu na Zvezdari 23. decembra prošle godine u periodu između 00.37 i 5.30 ujutru, utvrđeno je istragom. Kako se sumnja, nju je ugušio njen emotivni partner Jetmir G. zbog ljubomore.

Kako se navodi iz Višeg javnog tužilaštva, Jetmir je u Ivaninom stanu boravio čak 12 dana pre nego što ju je ubio. Kobnog dana, kako se sumnja, došlo je do svađe između njih dvoje, a potom joj je rukama stezao usta i nos dok nije izdahnula.

Foto: Instagram/Printscreen

Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije – navode iz Tužilaštva.

Telo ubijene studentkinje Ivane Krivokapić, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.

Pročitaj još