“Jelena je jedina plaćala MARININO LEČENJE!” Vidić ošurio po Laći, pa brutalno ponizio Bubamaru – Dara je SELJANKA

 “Jelena je jedina plaćala MARININO LEČENJE!” Vidić ošurio po Laći, pa brutalno ponizio Bubamaru – Dara je SELJANKA

Kreator Saša Vidića poznat je po tome da se ne ustručava kada je u pitanju komentarisanje javnih ličnosti, pa se ovom prilikom osvrnuo na odnos pevačica Jelene Karleuše i Dare Bubamare.

On se obrušio oštrom kritikom na Daru Bubamaru i Milana Radulovića Laću.

Saša Vidić

– Ma, ja da sam na Jeleninom mestu, Daru ne bih ni pogledao. Dara kaže “Ko se sa mnom druži, život mu je duži, a ko sa mnom nije, ni za k*rac nije”? Jadna Dara, baš je ispala seljanka. Treba da ide u Nemačku i da snima p*rniće, nema više ona karijeru. Koliko mi se čini, a čini mi se, ona polako propada. Nema više tu pevanja ni interesovanja – govori Vidić, pa se dotakao i Jeleninog sukoba sa Milanom Radulovićem Laćom:

– On je bednik. Istina je da je Jelena jedina plaćala Marinino lečenje, a ne ove što su se k*rčile po medijima. Ona je davala dosta para. Laća je na nekim drogama, mnogo se drogira. Ista fela kao Lukas, to je ludo sve. Nema više kontrolu u ponašanju. Treba Jelena da ga tuži. Šta mu je to trebalo? Bezveze. Tužan sam, meni je Laća dobar, ali nema ništa od dobrote ako zaj*be onog sa kim sam ja dobar. Ne znam što Jelena lepo ne pozove Tončija Huljića da joj on uradi sve pesme, a ne da se aka sa budalama. Pa, i onaj mali Dimitrov iz Makedonije – ističe kreator.

Pročitaj još