JEDVA ČEKA DA POSTANE OTAC: Sloba progovorio PRINOVI – evo zašto se Jelena nije pojavila na proslavi sa njim

 JEDVA ČEKA DA POSTANE OTAC: Sloba progovorio PRINOVI – evo zašto se Jelena nije pojavila na proslavi sa njim

Foto: Printscreen/TV Pink/Youtube Printscreen/ Telegraf.rs TV

Slobodan Sloba Radanović pojavio se bez supruge Jelene na proslavi rođendana “Informera”, a sedmoj sili je oktrio ralog zašto nije u pratnji lepše polovine.

– Jelena nije mogla da dođe, ima obaveze. Ja sam tu sa menadžerom i sa prijateljima – rekao je Sloba, a zatim progovorio o planovima za proširenje porodice:

– Radimo na tome – rekao je Sloba kroz osmeh.

Novinari su ga potom upitali koja mu je najveća želja i šta bi voleo da uradi do kraja života.

– Nemam sad neke ogromne želje. Voleo bih da imam neki svoj solistički koncert, da dva-tri sata pevamo samo moje pesme. Voleo bih da skačem padobranom. U Dubaiju sam bio pretežak, pa nisam mogao, jer je instruktor sa kojim skačeš bio mnogo sitan, pa nije smeo sa mnom da skače. Ostao sam uskraćen za to – rekao je iskreno Sloba.

Slobodan Radanović
Foto: Srbija Danas

Pevačeva supruga Jelena je nedavno otputovala bez njega, a Sloba nam je otkrio da je zbog poslovnih obaveza bio sprečen da joj se pridruži.

– Oni su odmarali i uživali, ja sam radio i nisam mogao. Zbog toga sam bio sprečen, ali biće prilike da odemo zajedno. 

Slobodan Radanović
Foto: Srbija Danas

elena je nedavno objavila snimak na kom se vidi kako je Slobina majka mazi, pa je otkrio kako izgleda njihov odnos i da li je Draginja Radanović gleda kao svoju ćerku:

– Meni je drago što se dobro slažu. Mislim da svako teži ka nekom takvom porodičnom odnosu i ponosan sam na to – rekao je Radanović.

Šta nam je još Sloba rekao pogledajte u nastavku: