JEDNA DRUGOJ NE DOLAZE U KUĆU: Ceca zbog ovih reči zauvek otpisala priju? “Nemam nameru da se pravdam”

 JEDNA DRUGOJ NE DOLAZE U KUĆU: Ceca zbog ovih reči zauvek otpisala priju? “Nemam nameru da se pravdam”

Foto: Tv Grand

U kakvim su zaista odnosima pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Goca Božinovska, pitanje je koje već godinama kopka domaću javnost. 

Ako je verovati tračevima i pričama koje kruže estradom, Ceca i Goca nemaju nikakav odnos, ili je on prilično hladan, iako su im se sinovi oženili sestrama iz porodice Rodić, pa se negde podrazumevala i njihova bliskost, ako ne ona prava prijateljska, onda da budu prije. 

Međutim, jedna drugoj već nekoliko godina ne dolaze u kuću, niti na porodična okupljanja, rođendane, krsne slave i ostale proslave, a Ceca čak nije prisustvovala ni svadbi Gocinog sina Mirka Šijana prošlog septembra. Ražnatovićeva se takođe nije pojavila ni na veselju upriličenom povodom rođenja Gocinog unuka. 

Ceca-Ražnatović
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

S druge strane, njihovi sinovi Veljko i Mirko druže se od malih nogu i i dalje su bliski, a na mrežama često objavljuju trenutke sa zajedničkih druženja. 

Ceca je samo jednom prokomentarisala navode da je u svađi sa Gocom: 

– Uopšte se na bavim tom temom. Piše se da nisam u dobrim odnosima sa Gocom, ali sve su to gluposti. Nemam nameru da se svakodnevno pravdam, ja odlično znam ko sam i ne obazirem se na tračeve. To ne remeti moj mir – rekla je ona svojevremeno u emisiji “Ekskluzivno”. 

Priče da su u lošim odnosima zapravo su krenule kada Goca nije bila pozvana na svadbu Cecinog sina Veljka i Bogdane Rodić, ali je Božinovska otvoreno rekla da Ražnatovićevoj to uopšte nije zamerila, ističući da je jako voli i poštuje. 

Mirko Šijan, Bojana Rodić, Goca Božinovska, Ceca Ražnatović
Foto: Srbija Danas

– Mirko je bio na venčanju, pozvao ga je Veljko. Ceca je zvala najbliže prijatelje. Ja nju obožavam i volim, neka joj je sa srećom, radujem se kao da se meni dešava. Plakala sam od radosti. Tog dana sam gledala svadbu i saučestvovala u njenoj muci. Znam kako joj je bilo, jer nije lako ženiti sina i udavati ćerku kada nema oca pored. Ona ima veliki krug prijatelja, nije mogla da smesti celu estradu. Koliko je dobar čovek sigurno bi pozvala sve, ali je to nemoguće fizički izvesti – rekla je Goca tada za Telegraf, a onda objasnila kako njihov odnos zapravo izgleda:

– Ne družimo se, popijemo kafu jednom u sto godina. Ne idem ja svaki čas kod nje, niti znam gde se kreće. Čujemo se ovako i preko dece, i nekada zbog nečega, ali nije da smo nerazdvojne. Nisam ni očekivala da me zove. Pravila sam i ja svoja slavlja, pa nisam zvala mnogo ljudi koji su mi još bliži. Ne znam odakle te priče. Ceca i ja smo u super odnosima, volim je kao Boga. Ona ide svojim putem, kao i ja, ali to što se ne viđamo često ne znači da ne postoji ljubav i veliko poštovanje – dodala je Božinovska.

Bojana-Rodić,-Mirko-Šijan
Foto: Srbija Danas

I Ceca je u razgovoru za Blic potvrdila da je sve u redu:

– Sa Gocom sam u izuzetno korektnim odnosima. Niti se viđamo svaki dan, niti se podrazumeva da moramo stalno da ručamo zajedno i pijemo kafu. Ona je žena koja ima ogromnu karijeru, ne treba joj niko da bi se čulo i pričalo o njoj. Estradna mešetarenja me ne interesuju i ne pogađaju. Gluposti su da smo u svađi.

Veljko Ražnatović, Bogdana Ražnatović
Foto: Srbija Danas

Jelena Karleuša “krivac” za navodnu svađu

Još 2016. godine pojavile su se priče da je zapravo krivac za navodni loš odnos Cece i Goce zapravo Jelena Karleuša, sa kojom Ražnatovićeva godinama nije u dobrim odnosima. 

– Prvi put u životu opravdavam to što je Karleuša rekla da joj se s**e od Cecine dece. Doduše, nije pomenula moje dete, ali verujem da je i na njega mislila. Verujte mi, i Ceci se s**e od svega. Evo, ja u njeno ime govorim. Pustite decu na miru! U šou-biznisu smo mi, njihove majke, ali naša deca nisu. Karleuša je u pravu, ali ne zna šta će je snaći kad joj porastu ćerke – rekla je tada Goca za Kurir, što joj je Ceca navodno zamerila.

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas