JAVNO OBRAĆANJE ŽELJKU MITROVIĆU! Diskvalifikovana Miljana mu poslala ovu poruku: Sve je objavljeno preko Milice Mitrović

 JAVNO OBRAĆANJE ŽELJKU MITROVIĆU! Diskvalifikovana Miljana mu poslala ovu poruku: Sve je objavljeno preko Milice Mitrović

Miljana i Marija Kulić su nedavno diskvalifikovane iz Zadruge 6.

Miljana je u jednom trenutku kontaktirala Pink produkciju nakon bekstva kako bi rekla da ju je Nenad Macanović Bebica pretukao.

Kada je to objavljeno Miljana je rekla da to nije istina, kao i da je sve slagala.

Miljana je u svojim obraćanjima u medijima javno svima stavila do znanja da se ne vraća u rijaliti kao i da postoji određena netrpeljivost sa produkcijom nakon diskvalifikacije.

Takođe Marija Kulić na svom TikTok profilu komentariše svoju diskvalifikaciju kao “nameštenu” ali i diskvalifikacije Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić uz reči da smatra da je to sve kako kaže, dogovor sa produkcijom, DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Pored toga Marija je navela i da veruje da će Aleksandra Nikolić pobediti, jer se “to znalo od početka” kao i da je Filip Car “zaštićen” od strane produkcije, DETALJNIJE PROČITAJTE KLIKOM OVDE.

Sada, nakon svega toga, mnoge je šokirao potez Miljane Kulić koja je juče komentarisala objavu Milice Mitrović, povodom rođendana Željka Mitrovića te mu čestitala divan dan:

– Čika Željku, srećan rođendan – napisala je Miljana i dodala emotikone srca.

Da li će doći do pomirenja Kulićevih i Pinka, ostaje nam da saznamo…

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZVEZDAN SE PLAŠI BULIĆA: Kačavenda u pratnji obezbeđenja “Životno smo ugroženi od kada je izašao! Prijavila sam policiji!”

KLIK OVDE