“JAVIO MI SE MAJČINSKI INSTINKT! POTRUDIĆU SE DA SE OSTVARIM KAO MAJKA” Kija progovorila o svojim željama

 “JAVIO MI SE MAJČINSKI INSTINKT! POTRUDIĆU SE DA SE OSTVARIM KAO MAJKA” Kija progovorila o svojim željama

Kristina Kija Kockar, pevačica i pobednica rijalitija “Zadruga” otkrila je u jednom intervjuu da joj se probudio majčinski instinkt i da jedva čeka da se ostvari kao majka.

  • Javio mi se majčinski instinkt, obožavam decu i čitav život sam se trudila da vredno radim i stvaram kako bih sutra svom detetu omogućila bolji život. Potrudiću se da se ostvarim kao majka, zaista bih to volela, ali ako Bog nalaže drugačije, onda ne mora doći do toga. S obzirom da nemam emotivnog partnera, ne verujem da se to može desiti u skorije vreme – rekla je Kockareva za medije i priznala da ima mnoštvo udvarača.
  • Okružena sam pravim kavaljerima i muškarcima koji mi se udvaraju, ali niko mi za sad nije privukao pažnju. Shvatila sam da nemam dobru procenu kad su u pitanju muškarci, jako mi je bitno samo da budu duhoviti i inteligentni, iako moji prethodni izbori to ne pokazuju – rekla je Kija.

BONUS VIDEO: DARKO TANASIJEVIĆ konačno progovorio o davanju SKRIVENIH PAPIRIĆA zadrugarima “Nisam dao Dalili nikakvu poruku, uhvatila me je za ruku…!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *