JANJUŠ SPAKOVAO KOFERE I ODVEO ĆERKU: Bivši zadrugar sa Krunom odlučio da napusti Srbiju? Evo gde se nalaze

 JANJUŠ SPAKOVAO KOFERE I ODVEO ĆERKU: Bivši zadrugar sa Krunom odlučio da napusti Srbiju? Evo gde se nalaze

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Svi se pitaju samo jedno…

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš, otkako je napustio rijaliti format “Zadruga“, neprestano provodi vreme sa svojom porodicom, pogotovo ćerkom Krunom.

Sada je na svom Instagram profilu podelio snimak, na kom se vidi njegovo razdragano, lepo i nasmejano dete, a video je izmamio osmehe i ozario svakoga ko je isti pogledao.

Janjušev stori
Foto: instagram printscreen/mali_janjus

Kruna i Janjuš su se u jednom javnom prevoznom sredstvu prevozili, dok je pored njih sedela jedna gospođa koja je razgovarala telefonom, ali na nekom od azijskih jezika koji je kao i svakom detetu, pa i Kuruni, bio pomalo komičan, te se sve vreme kikotala.

Ponosni otac, sve pomenuto je usnimio i odlučio da sa pratiocima podeli snimak koji je, kao što smo rekli izmamio svima osmehe.

Tata Janjuš je ovaj simpatičan video začinio emotikonima koji plaču od smeha.

Marko Janjušević Janjuš
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Janjuš je odlučio da svoju jedinicu odvede, na nama nepoznato mesto, i sa njom provede kvalitetno vreme budući da je određeni period, kako bi se borio za njenu budućnost, odsustvovao iz njenog života. Ono što su svi primetili, jeste da je Kruna imala spakovan mali kofer, što bi značilo da su možda krenuli na neki izlet i to van Srbije?

Bonus video: Tajne informacije koje se tiču “Zadruge 7”

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.