JANJUŠ SE VRATIO ŽENI: “Zajedno smo, odlično funkcionišemo!” Primila ga nazad u kuću, Kruna je PRESREĆNA!

 JANJUŠ SE VRATIO ŽENI: “Zajedno smo, odlično funkcionišemo!” Primila ga nazad u kuću, Kruna je PRESREĆNA!

Foto: Instagram printscreen/mali_janjus

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš, nakon što je diskvalifikovan iz “Zadruge 5”, vratio se u porodičnu kuću kod supruge Ene i ćerke Krune, s kojima sada provodi vreme.

Janjuš je otkrio da ga je majka njegovog deteta vratila u kuću, ali ne i u bračni krevet.

– Živim kod Ene, može se reći da živimo zajedno. Ena i ja funkcionišemo zaista nikad bolje, ali ne spavamo u istom krevetu, ja spavam s Krunom, to je njena želja, nisam dugo bio tu. Nismo bili intimni otkako sam je prevario. Iskreno, ne mogu da verujem da je ona mene primila nazad u kuću. Ona nikad ništa loše nije rekla o meni, nikad se nije mešala ni u šta. Ona je najbolja majka i žena – rekao je Marko, pa dodao da je Ena jedna od retkih žena koja nikad nije komentarisala rijaliti niti rekla ružnu reč o njemu.

Takođe, Janjušević ne krije da je njegova ćerka Kruna upućena u sva dešavanja u njegovom životu.

– Kruna sve zna, svesna je svega, njoj je samo bitno da sam ja sad tu uz nju i mnogo je srećna zbog svega. Svaki dan smo zajedno, po ceo dan, niko drugi mi ne treba niti me šta interesuje. Ničeg nisam bio željan, samo nje, sad sam tu i to je to. Svaki put kad bih rekao: “Ne ulazim u sledeći rijaliti”, desi se da uđem, sad neću da govorim ništa, pa šta bude. Umoran sam, ali Kruna nema cenu, žao mi je što sam propustio vreme s njom, nema tih para više, iskreno. Vodim Krunu u Prijepolje za Vaskrs, a Ena ide s prijateljima na odmor, tako da ćemo biti odvojeni za praznike – ispričao je Marko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *