Janjuš i Aneli ZABORAVILI NA KAMERE: Mislili su da ih niko ne vidi, pa u prvom planu sevalo na sve strane

 Janjuš i Aneli ZABORAVILI NA KAMERE: Mislili su da ih niko ne vidi, pa u prvom planu sevalo na sve strane

Foto: Printscreen/TV Pink

Sve se videlo…

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša sve više intrigira javnost, a oni su sve prisniji, pa je pitanje trenutka kada će preći granicu prijateljstva i ozvaničiti vezu. Njih dvoje imaju velike turbulencije i svaki dan donesu odluku da prekinu svoj ondos, ali na kraju dana ipak prevaziđu izgovorene reči inastave sa druženjem.

Iz dana u dan njih dvoje sve više prelaze granice koje su jedno drugom postavili, a posebno je napetno od ponedeljka, otkako dele krevet u kući odabranih. Njih dvoje su sve prisniji, a na društvenim mrežama svakodnevno isplivavaju vreli dodiri, koje su njih dvoje mislili da su uspeli da sakriju od kamera. 

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš
Foto: Printscreen/TV Pink

Naime, oni su razmenjivali nežnosti i kući idabranih i strastveno se grlili, a Ahmićeva je u jednom trenutku pokazala previše. Njoj se podigla suknja i sevnula joj jse cela gola zadnjica, što Janjušu očigledno ne predstavlja nikakav problem. 

Mnoge zanima koliko dugo će njih dvoje moći da se kontrolišu i kad će uploviti u vezu, jer su oboje priznali da imaju osećanja. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.