“Jana je ista majka, O NJOJ BRINU…” SEDAM GODINA OD SMRTI pevačice Jelene otkrivena sudbina ćerke Marjanovića

 “Jana je ista majka, O NJOJ BRINU…” SEDAM GODINA OD SMRTI pevačice Jelene otkrivena sudbina ćerke Marjanovića

Foto: Facebook/Printscreen/Zoran Marjanovic

Drugog aprila obeležava se sedam godina od tragične smrti mlade pevačice Jelene Marjanović, koja je potresla celu naciju.

O ovom slučaju se mnogo pisalo svih ovih godina, a sada je Jelenin rođak otkrio gde se nalazi i kako je Jelenina ćerka, Jana.

Jelenin suprug, Zoran Marjanović trenutno se nalazi u pritvoru, a mnogi pamte trenutak kada je napustio Belu kuću u prvoj sezoni “Zadruge” iz pravnih razloga

Foto: Srbija Danas

– Jana je sada velika devojčica. Ima 12 godina. Ista je Jeca. Nedostaju joj roditelji. Samo ona zna kako joj je…- rekao je rođak pevačice za “Blic”.

Kako kaže, svi čekaju da vide šta će biti sa Zoranom i hoće li ga Apelacioni sud osuditi pravosnažno za ubistvo supruge.

– Prošlo je mnogo godina. Više ništa ne znamo i ne znamo u šta da verujemo. Čekamo da sud donese odluku. Sud ipak najbolje zna – kaže sagovornik za “Blic”.

Foto: Srbija Danas

Izjavio je da je celoj porodici fokus na Jeleninoj i Zoranovoj ćerkici i njenom odrastanju. Žele da je izvedu na pravi put.

– Ona je sada velika. Sve zna. Divno je i dobro dete. O njoj brinu Zoranovi brat i snaja – dodaje sagovornik.

Foto: Srbija Danas

Podsetimo, Zoran Marjanović osuđen je prvostepeno na 40 godina zatvora pre tačno 10 meseci zbog ubistva supruge pevačice Jelene i trenutno u pritvoru čeka suđenje pred Apelacionim sudom. Ročišta na kojem će se razmatrati po žalbama Marjanovićevih advokata biće održana početkom juna, a Apelacioni sud će moći da presudu potvrdi, ali i da vrati Višem sudu u Beogradu na ponovno suđenje.

Prvostepena presuda je napisana na 698 strana, a sudija je do najsitnijih detalja obrazložio sve dokaze koji ukazuju da je Zoran Marjanović tog 2. aprila 2016. godine oko 17 sati, na nasipu u borčanskom naselju Crvenka svoju suprugu udarao nepoznatim metalnim predmetom po potiljku čak 9 puta. Jelena je, kako je utvrdio sud, pala u kanal, udahnula vodu i preminula.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO:”Ma kakva konkurencija, nemam je!” Željko Mitrović izdominirao novim projektom