“JA SAM JE ISPRATILA IZ KUĆE” Oglasila se majka nasilnika iz Obrenovca: Otkrila detalje veze

 “JA SAM JE ISPRATILA IZ KUĆE” Oglasila se majka nasilnika iz Obrenovca: Otkrila detalje veze

Foto: Facebook Printscreen

Majka osumnjičenog (41), koji je uhapšen pre nedelju dana zbog sumnje da je devojku mimo njene volje držao zatočenu u kući u okolini Obrenovca i brutalno je tukao četiri dana, nakon čega su joj lekari odstranili slezinu, kaže da je partnerku sina poslednji put videla u sredu 30. avgusta.

Podsetimo, kako se sumnja, on je devojku iz Zemuna u kući držao od 26. do 30. avgusta kada je uspela da pobegne.

– Poslednji put sam je videla prošle srede, tada sam je ispratila iz kuće. U petak su došli inspektori, tražili su mog sina, on tada trenutno nije bio kod kuće. Rekli su mi da je opljačkao neku garažu i da ga zbog toga traže. Čim je došao kući, prenela sam mu i on je sam otišao u Policijsku stanicu Obrenovac, gde su ga i zadržali. Meni je advokat javio da je uhapšen zato što je držao zatočenu devojku – kaže majka uhapšenog, koja tvrdi da je živela sa sinom i da zna da je sa devojkom bio u vezi oko mesec dana.

Kako kaže, ona je često dolazila kod njih u kuću.

– Ja sam im spremala ručak, nisu se svađali, išli su zajedno na pecanje. Zvali su jedno drugo “kuco” i “maco” – dodaje majka uhapšenog kroz suze.

Ona kaže da je tačno da je njen sin ranije bio u zatvoru, ali ponavlja da devojku nije tukao.

– Pa, ja sam je ispratila iz kuće – kaže ona kroz suze i dodaje da nije ni znala šta se dešava dok joj drugi sin nije javio šta piše u novinama.

– Naša vrata su otključana, zaključavaju se samo noću, mogla je da ode kada je htela – priča majka uhapšenog , tvrdeći da nije primetila da se bilo šta neobično dešava, iako živi sa sinom.

Podsetimo, osumnjičeni je na predlog tužilaštva Osnovni sud u Obrenovcu odredio pritvor do 30 dana, a devojka je sa teškim povredama završila u bolnici na operaciji.

Prema nezvaničnim informacijama, on je na saslušanju izneo odbrenu tvrdeći da nije naneo teške telesne povrede devojci iz Zemuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *