“JA SAM DOŠLA DA SE SUOČIM SA ZVEZDANOM!” Ana Ćurčić na stubu srama: Zadrugari žestoko opleli, napadnuta sa svih strana

 “JA SAM DOŠLA DA SE SUOČIM SA ZVEZDANOM!” Ana Ćurčić na stubu srama: Zadrugari žestoko opleli, napadnuta sa svih strana

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” pred samo finale Zadruge 6, nastala je svađa između Jovane Tomić Matore i Ane Ćurčić, a vezano za Žanu Đorđević.

Tokom rasprave između Ane Ćurčić i Žane Đorđević, umešala se Jovana Tomić Matora i otkrila da joj je Žana rekla da Ana ne voli Matoru.

– Svi znamo da je Matora posredovala vezi Zvezdan i Anđele onim zadatkom koji je bio – rekla je Ana.

– Ti si meni rekla da je Anđela iskoristila mene i zadatak da bi otišla na ostrvo sa Zvezdanom da se zbliže, a meni je rekla Žana da sam ja tome kumovala. – rekla je Matora.

– Ja mislim da nisi trebala da dozvoliš čoveku koji je oženjen da ide na ostrvo sa devojkom, bila si mi i ti krivac – rekla je Ana.

 Svi koji su ti bili krivci, sa svima si bila dobra, meni to nije normalno. Ti se ljutiš na mene, a otvoreno smo pričali o tome – rekla je Matora.

– Ja sam tebi rekla da mi nismo prijatelji, ali da se poštujemo, ja sam tebi rekla sve. Meni je rečeno da mogu da pričam sa Žanom, nikada se nismo videla sa njom.

– Meni se totalno razlikuje sve što vi pričate – rekla je Matora.

– Ja nisam došla da vodim ratove sa ljudima oko Zvezdana, ja sam došla da se suočim sa njim – dodala je Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZVEZDAN SE PLAŠI BULIĆA: Kačavenda u pratnji obezbeđenja “Životno smo ugroženi od kada je izašao! Prijavila sam policiji!”

KLIK OVDE