“JA MOJE DETE NE MOGU DA VRATIM” Potresna ispovest majke ubijenog Halabrina – detalje o sinu pričala Veljinom policajcu

 “JA MOJE DETE NE MOGU DA VRATIM” Potresna ispovest majke ubijenog Halabrina – detalje o sinu pričala Veljinom policajcu

Foto: Društvene mreže

“Ovo nije život, on je meni jedino dete. Sve ovo, skoro tri godine je meni preživljavanje od jutra do večeri. Ja kao majka ne mogu da živim sa ovim”, kaže Mara Halabrin, majka Aleksandra mladića za čiju se smrt sumnjiči vračarska kriminalna grupa.

U svojoj potresnoj ispovesti, četiri dana nakon što su privedeni pripadnici kriminalne grupe koji se sumnjiče za ubistvo njenog sina, Mara Halabrin kaže da je na televiziji saznala za njihovo hapšenje.

Njen sin, nestao je 20. marta 2020. godine na Banjici u Beogradu, a njegovo telo pronađeno je mesec dana kasnije u mestu Parcani kod Sopota. Telo Halabrina pronađeno je zakopano u selu kod Sopota, sa prostrelnom ranom na glavi, a tokom istrage utvrđeno je da je mladić ubijen iz vatrenog oružja. Halabrin je, prema pisanju medija, bio blizak sa Nenadom Alibegovićem zvanim Alibeg, nekadašnjim vođom grupe “Zabranjeni”.

Kako priča neutešna majka, ona je od starta govorila da je njen sin poslednji kontakt imao sa Vladimirom Kovačevićem Kovačem, koji je sada uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu njenog sina.

– Ja sam dve godine i sedam meseci ukazivala na to, razumem neke procedure, ali zašto je on tek sada uhapšen? Neko je rekao posle njihovog hapšenja da će moja bol biti umanjena, ali nije. Samo je produbljena… – sa bolom u glasu priča ova majka i dodaje da je jedan od inspektora kojem je govorila o svemu tome uhapšen zbog saradnje sa Belivukom.

Na pitanje da li se plašila što javno govori imena ljudi za koje misli da su ubili njenog sina, Mara odgovora: “Nisam se plašila, jer vi kada izgubite svoje dete, nestane vam strah, ne plašite se više ničeg”.

– Plašim se da će i u njihovom slučaju kao i u slučaju Belivuka biti cirkus. Ja moje dete ne mogu da vratim, ali bih volela da se sprovede pravda. Da svi koji su odgovorni snose odgovornost. Ja bih bila srećna da je moj sin u zatvoru, a ne ovako – sa teskobom u glasu kaž sagovornica i naglašava da je niko nije kontaktirao od istražnih organa da joj saopšti da su ubice njenog sina uhapšene.

– Sve šta znam jeste iz medija. Niko me nije zvao iako sam se ja više puta nudila da budem svedok i ispričam svoja saznanja o smrti mog sina. Ne mogu da komentarišem ovo hapšenje, niti ovu grupu jer ja prvi put za njih čujem sada – zaključuje ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *