“JA BIH TO PREDAO POLICIJI!” Devojka izgubila prsten, prijatelji zaronili da ga nađu, ali su PRONAŠLI NEŠTO POTPUNO NEOČEKIVANO!

 “JA BIH TO PREDAO POLICIJI!” Devojka izgubila prsten, prijatelji zaronili da ga nađu, ali su PRONAŠLI NEŠTO POTPUNO NEOČEKIVANO!

Foto: TikTok Printscreen

Devojka izgubila prsten dok je skakala s litice: Njeni drugari zaronili da ga nađu, ali su tom prilikom našli nešto sasvim drugo

Gubitak komada nakita pretvorio se u pravu potragu za blagom, prema rečima jednog čoveka. Naime, nakon što je njegovoj prijateljici ispao prsten u vodu tokom izleta na otvorenom, on je zaronio, ali umesto prstena pronašao je nešto sasvim drugo.

Kolti je pokazao snimak sebe sa svojim prijateljima na litici pored vode u videu na TikToku, kada je objasnio šta se zapravo desilo.

– Naša prijateljica Zoe skočila je u vodu i izgubila prsten. Pa smo, naravno, moj prijatelj Austin i ja skočili u vodu da vidimo možemo li da ga pronađemo – rekao je.

Međutim, Kolti je duže vreme bezuspešno pretraživao vodu sa svojim prijateljem Austinom, kada su našli nešto, što definitivno nisu tražili.

– Nakon 30 minuta potrage, nismo pronašli prsten, ali smo otkrili nešto drugo. Pronašli smo okruglu, metalnu kutiju zaglavljenu u stenovitom mulju. Prilikom trećeg ronjenja, odlepili smo je i izneli na površinu. Metalna traka bila je zarđala, pa smo je odneli u kuću da je otvorimo s nekim alatom – rekao je.

Prilikom otvaranja zarđalog sefa ronioci su pronašli stare novčiće, ali i vatreno oružje. 

– Nažalost, još nismo pronašli Zoin prsten. Vratićemo se na lokaciju kako bismo mogli da ga nađemo ili bilo koji drugi kul predmet – dodao je.

Video je zaokupio pažnju korisnika TikToka koji su svoja razmišljanja podelili u komentarima. 

“Možete li da saznate nešto više o novčićima? Koliko su stari i odakle su?”, “Pištolj bačen u zaključanu kutiju u jezeru? Čini se pomalo sumnjivim ako mene pitate”, “Ovo je verovatno oružje korišćeno u zločinu. Možda da to predate policiji”,”Ti novčići mogu biti retki i da vrede hiljade. Očisti to i idi ravno u zalagaonicu”, glasili su komentari ispod videa.