“JA BIH DA SE OBRATIM NENADU…” Nakon Tarinog uključenja UŽIVO, reper Ša ostao šokiran OVOM IZJAVOM

 “JA BIH DA SE OBRATIM NENADU…” Nakon Tarinog uključenja UŽIVO, reper Ša ostao šokiran OVOM IZJAVOM

U toku emisije “Narod pita“, voditeljka Ivana Šopić ugostila je repera Nenada Aleksića, poznatijeg kao Ša i Maju Kovačević.

Maja i Ša su odgovarali na mnoga vruća pitanja gledalaca.

Nenad Aleksić Ša
Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

Usledilo je novo uključenje, javila se gledateljka Tara.

– Ja bih da se obratim Nenadu, puno sreće i želim ti sve najlepše. Zaslužio si, džek si. U sezoni pet nisi nijednog trenutka ispao loš, ispoštovao si sve, a hvala dobio nisi, u šestici si to ispravio. Ja želim da napraviš dobar album – govorila je gledateljka.

– Ja želim da rokam pun gas, ali je takav splet okolnosti bio da nisam stigao. Prva pesma se zove “Leden”, letnja je i baš je dobra pesma – rekao je Ša.

– Hvala, Ša, sve najbolje. Što se tiče Maje, ja se slažem sa tobom za Takija i Maju. Drži više do sebe, rekla si da imaš dečka, a ja mislim da ne govoriš istinu, ali neka tako ostane za medije. Tebi su oči tužne. Želim da nađeš pravu ljubav – govorila je gledateljka.

– Našla sam je, doveo me je i čeka me. Moj pogled je umoran, putovala sam 1000 kilometara – rekla je Maja.

– Kako niko nije shvatio šta znači cinkariti? – upitala je gledateljka.

– To je nešto najgore i odavati nečije tajne – rekao je Ša.

Nenad Aleksić Ša
Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Bilo je 1000 stvari gde se pozivalo na tu reč. Zvezdan i Ana su vrlo dobro znali šta znači cinkarenje. Svi su je koristili u pravom smislu i pravili se blesavi. Zvezdan je imao strategiju odličnu gledajući prethodnu “Zadrugu”, tri meseca je bio miran, locirao se, našao slabe karike i onda krenuo u akciju. Njemu nije bio cilj da zadrži vezu sa Anom, nego da uzme ciljeve, sve devojke su bile alat. Anđela je bila jako slaba karika jer je devojka iz male sredine i sama je rekla da nije imala društvo. Devojka nema iskustvo, ona je samo pričala priču koja treba da se čuje i priču iz male sredine koja se ceni – dodala je gledateljka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.