IZVRŠIO JE SAMOUBISTVO! Prijovićka van sebe od tuge! Pevačica ne može da dođe sebi! Jeziva tragedija

 IZVRŠIO JE SAMOUBISTVO! Prijovićka van sebe od tuge! Pevačica ne može da dođe sebi! Jeziva tragedija

Natali Prijović, finalistkinja osme sezone muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno” osvrnula se na svoje učešće u pomenutoj emisiji, a tom prilikom se dotakla i porodične tragedije koja ju je zadesila.

Naime, pevačicin suprug je pre šest meseci izvršio samoubistvo, što je za nju bio veliki udarac, a kako i sam kaže, i dalje ne može da dođe sebi od tuge i šoka.

– Evo večeras sam sama, Nenad treba da bude tu pored mene, kada sam pevala pesmu u finalu, bio je toliko nervoze, besa. Nisam to prevazišla i ne znam da li ću moći. Emisija mi je mnogo pomogla, imala sam drugi fokus, ne samo to ružno što se desilo – zaključila je ona.

Natali je istakla da joj je jedan od najlepših trenutaka u takmičenju bio kada je zapevala sa Milanom Đorđevićem iz grupe “Neverne Bebe”.

– To nije samo u emisiji, nego ja mislim i u životu jedno od najlepših sećanja, duet sa Milanom Đurđevićem. To je bilo nešto vanvremenski, apsolutno fenomenalno. Imala sam priliku da se uključim kao gost u njegovom intervju. Čovek je neverovatan, to je moj ideal muzički, ali i sve što govori – rekla je ona.