IZVOZAO JE NA MAKS: Mensur ulazi u “Elitu”, a ova bivša zadrugarka mu pada pod noge – hoće preko njega u Šimanovce?

 IZVOZAO JE NA MAKS: Mensur ulazi u “Elitu”, a ova bivša zadrugarka mu pada pod noge – hoće preko njega u Šimanovce?

Foto: Srbija Danas

Da li nam nešto poručuju?

Milica Veselinović postala je poznata po vezi sa Mensurom Ajdarpašićem, koja je počela i završila se u “Zadruzi 5”, a Veselinovićeva nakon njega nije uspela da pronađe dečka, koji joj je potpuno posvećen i veran, o čemu je pričala već u narednoj sezoni rijalitija.

Mnogi su bili ubeđeni da Milica ni dan-danas nije uspela da preboli Mensura, s obzirom da je shvatila kako ga je svojim ponašanjem odbacila, a bivša zadrugarka sada je dodatno zaintrigirala fanove.

Mensur i Milica
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Naime, ona je objavila stori uz Mensurovu pesmu “Vozi, vozi” i pokrenula lavinu komentara. Dok su jedni smatrali da je zadrugarka pokušavala da privuče pažnju, drugi su posumnjali da je ona obnovila komunikaciju sa Mensurom i da će se možda ponovo zajedno naći u Eliti, s obzirom da je njegov ulazak već potvrđen.

Da podsetimo, Mensur više nije emotivno zauzet, s obzirom da je prestao da objavljuje fotografije sa devojkom i potvrdio ulazak u Zadrugu 7, a da li planira pomirenje sa bivšom i da li će je “vozati”, ostaje nam samo da ispratimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.