“IZLETELA SAM GOLA IZ STANA I OTIŠLA U POLICIJU!” Anđela OTKRILA DETALJE: “Žrtva sam porodičnog nasilja!”

 “IZLETELA SAM GOLA IZ STANA I OTIŠLA U POLICIJU!” Anđela OTKRILA DETALJE: “Žrtva sam porodičnog nasilja!”

Bivša rijaliti učesnica Zadruge 6, Anđela Ilić, nedavno je izbačena iz Bele kuće i tada je nestala sa javne scene sve do danas kada se oglasila na društvenoj mreži Instagram, te navela da navodno trpi porodično nasilje, kao i da je navodno njen rođeni brat udario više puta, te da je donela odluku da ga krivično goni.

Anđela se oglasila na Instagramu i u opširnoj objavi objasnila šta se dogodilo:

– Kao žrtva porodičnog i psihičkog nasilja, od strane brata narkomana, naučila sam da nikome ne ćutim. Danas sam podnela krivičnu prijavu protiv rođenog brata, kome niko ne može da stane na put, više puta prijavljivanom od svih, a i od strane roditelja. Meni da mafija niko neće, a pogotovo rođeni i moja krv. Kad on meni može da preti kako će me ubiti, da me maltretira mene i celu porodicu, mogu i ja krivično da ga gonim. Gonićemo se do Amerike ako treba. Zavisniku opijata, tableta i drugih supstanci da trpim ogromne uvrede, naređenja i pretnje svakog dana, neću. Kap koja je prelila čašu je bio današnji udarac šamara. Drugi put diže ruku namene. Prvog puta je prijava bila povučena. Da udara mog oca i majku više neće. Ako je njima žao da on bude u zatvoru, meni nije, koga da žalim – rekla je ona pa dodala:

– Izletela sam iz stana gola u bade mantilu i papučama posle udarca, šamara i otišla pravo u policijsku stanicu.

– Kad sam se vratila u stan, proveravam stvari vidim ukraden novac iz torbice. Dosta mi je da mi se kradu lične stvari, nije prvi put – napisala je bivša zadrugarka.

Ekipa našeg portala SrbijaDanas je kontaktirala Anđelu, ali ona nije odgovarala na poruke.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “MILICA NIJE DOBILA OTKAZ” Bora Santana progovorio o RASKIDU sa njom “Videla je SVE PORUKE”