“IZGUBIO JE ŽIVOT IZUJEDAN OD PASA” Potresna objava Voje Nedeljkovića zbog smrti Radosavljevića: Moj kolega je danas preminuo (FOTO)

 “IZGUBIO JE ŽIVOT IZUJEDAN OD PASA” Potresna objava Voje Nedeljkovića zbog smrti Radosavljevića: Moj kolega je danas preminuo (FOTO)

Foto: Foto: YouTube Printscreen/Grand Online/PG Mreža

Voditelj Voja Nedeljković oglasio se na društvenim mrežama povodom smrti kolege Vladana Radosavljevića.

– Moj kolega sa Studija B, Vladan Radosavljević, danas je preminuo. Izgubio je život izujedan od pasa lutalica kod Velike Ivanče gde je imao vikendicu. Supruga Olja je takođe napadnuta. Počivaj u miru Vladane! – napisao je Voja Nedeljković na Tviteru.

Tri psa koja su danas izujedala Vladana, koji je nakon toga preminuo, bili su, međutim, vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu, rečeno je “Tanjugu” večeras, a ne lutalice, kako je Nedeljković naveo.

Tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika. Kako je rečeno u Veterini Beograd, tri psa su izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili.

Muškarac je nakon napada ubrzo iskrvario i preminuo na licu mesta, i njegovo telo je odvezeno na obdukciju. Jedan od pasa je rase staford, jedan je mešanac staforda i pitbula, a treći mešanac nejasnog porekla.

Kako smo već pisali, muškarac koji je nastradao je Vladan Radosavljević (62), novinar i analitičar iz Beograda.